2777
2789
چون میگه نمیتونم از خونه برم بیرون وقتی نمیتونه چجوری بره پزشک قانونی و شکایت کنه  وکیل باشه ح ...

دختر گلم پزشک قانونی باید بری معاینه بشی عزیزم دلم وکیلو که معاینه نمیکنن قربونت برم بعدم یه خانمی که بچه داره عاقل و بالغه پدر و مادر چی؟ خب معلومه اونا میگن نه برو تحمل کن بچه داری دیگه بخشیدنم باید به عقلش رجوع کنه ببینه این همه سال کتک خورده بچه داره جوونی و فرصت هاش سوخته لیاقتش اینه یه چیزی ام دستی بده بیاد بیرون

اگه بترسونیمش اگه بهش بگیم دستت به جایی بند نیست نمیتونی بری بیرون پول نداری وکیل بگیری خانوادتم که حمایت نمیکنن مهریه تم ببخشی پس بره بشینه سر زندگیش چون نمی‌تونه طلاق بگیره بهتره که آدما رو اذیت نکنیم اگر اطلاعات نداریم چون شاید از بین همه به حرف من نوعی گوش کرد راهو اشتباه رفت و تمام حقوقش ضایع شد و حق الناسش گردن منه 

دختر گلم پزشک قانونی باید بری معاینه بشی عزیزم دلم وکیلو که معاینه نمیکنن قربونت برم بعدم یه خا ...

من گفتم وکیل بره بجاش شکایت کنه نگفتم پزشکی قانونی بره

وقتی پدر و مادرش ندونن کی میخواد حمایتش کنه تنها که نمیشه حتی اگه بخواد مهریه هم بگیره نهایت ۵ سکه بهش مید و بقیشم قسطی که با اون ۵ تا نمیتونه هم خونه اجاره کنه هم خرجشونو در بیاره و مجبوره بره پیش پدرمادرش و با مهریه ش کم کم شغلی دست و پا کنه و اون موقع اگه خواست مستقل شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که میگن ببخش و برو یا سرشون جایی گرمه یا کسی رو زیر سر دارن یا قصد خارج رفتن دارن یا با عقل پدر ...

حالا اونها که اول گفتی به کنار خاله شما نهوصد تا خانم باشرایط خاله شما هم باشه همینه کسی نمیاد به خاله شما مدال گذشت بده اینو بدون ۱۰۰ در صد زن دومش بخاطر ابلهی اینمرد جا میزارتش نه بخاطر کارما بخاطر این که این مرد نادان همون کارارو کرده که خاله شما کرده من دیدم خیلی برای خیالتون ناراحت شدم ولی شما جوانی نمی‌دانم ازدواج کردی یا نه فق نمیکنه اول از دارایی ات محافظت کن بعد شوهرت اوم خوب میخواد خونه یا مغازه بخره طلا تو خواست بگیره اندازه یک دانگ همشده بفروش خودت بریز تو کارتن باهاش برو محضر بیشترم نه که منت بزاره سرت اندازه مالت بنامت کنه ببین. چه احترامی داری با یک دانگ شوهرت همیشه گیره میتونی تا تکلیف روشن بشه قفل بزنه اگه جرات داشت کاری کنه . اگه خالت با مهریه لختش کرده بود زن دومش نیاید هیچی نداره تف تو صورت مرده نینداخت.  اینها برای شمای جوان هم پسش میاد بخدا  برلی من مدل دیگه پیش آمد مال مادر مادر بزرگمو نذاشتم داییم بالا بکشه . براش حفظ کردم‌ خانمم یه پولی داشت بردم براش یه سوئیت خریدم رویایی بنگاهی آزمون شناسنامه خواست کارت ملی نبود مال خانمم و دادم یکه خورد گفت مگه برای خودت نیست گفتم پول خودشه مال خودشه به من گفت کپی بگیر من رفتم زن من ۱۹ سالش بود بهش گفت دست این مرد و تا آخر عمرت ول نکن . آمدیم بیرون خانمم گتشکر کرد گفت از فامیلت گفتن مال تو میخوره گفتم کی گفت همین مادر جون گفتم تو که شاهد بودی من چطور مالشو حفظ کردم این دنیای ما است همین ۵رسال پیش پسر عموی خانمم پشت تلفن گفت شهرام‌نفهمه یعنی من خانمم گفت اگه بنا باشه شهرام نفهمه گور پدر اون ملک من هر چی میخواهم با شوهرم‌ میخوام یه ملک مشاع بود . آنقدر ازین مسائل من برام پیش اومده

حالا اونها که اول گفتی به کنار خاله شما نهوصد تا خانم باشرایط خاله شما هم باشه همینه کسی نمیاد به خا ...

می‌دونی خانمها هستن که امثال این خانوم یا میترسونن یا با راهنمایی غلط باعث بدبخت شدن و گذشت کردن خانمها میشن اگه پدر و مادرت حمایت نکردن جی؟ اگه پول نداری وکیل بگیری که بیخیال، مهرتو ببخش فرار کن برو چون هیچی بهت نمیدن نرو دنبالش نهایتا یه سکه ، طرفم می گه من که حامی ندارم دادگاهی که هیچی بهم نمیده پول وکیلم ندارم بذار بشینم کتک بخورم لاقل یه سرپناه دارم در صورتیکه قانون پشت زنه حقوق مرد توقیف میشه و باید حق زنو بده

می‌دونی خانمها هستن که امثال این خانوم یا میترسونن یا با راهنمایی غلط باعث بدبخت شدن و گذشت کردن خان ...

وکیل فکر میکنی چیکار میکنه پولو بگیره یه لایحه مینویسه که دم در هم می‌نويسن ولی وکیل لازمه نه فیزیکی اول کار که نمیدونه چه کنه وکیل آنلاین لازمه یعنی شب نصف مبلغ مشاوره رو می‌ریزی راهنم ایی های اولیه رو میکنه از اون به بعد یک چهارم مبلغ رو نیرزی نسبت به مشاوره من برای یک خانومی پارسال انجام دادم بقدری عالی که نگو وکیل پولو بکیره همش میگه خودت باید بری قوانین مهریه هم راحته وکیل داستان خودشو داره اکر شوهره مال داشته باشه نیاد وسط پول خوب برمی‌داره الان دارم میگم صبح تا ظهر رفت خانمه کارهاشو کزد . وکیل آنلاین خیلی عالیه میدونی کی هستن اغلب آدم ها ی بازنشسته هستن قانون و خوب بلدن راهنماییت میکنن ولی مدارک و باید به وکیل حضوری بدی معمولا عوضی هم هستن میرن با طرف ساخت و پاخت میکنن عقب میندازن لز دو طرف هم پول میگیرن آنقدر نامردی میکنن من یه مورد بود به دختر عمم گفت اگه دفعه دیگه با این آقا بیای کاری نمیکنم بخدا 

وکیل فکر میکنی چیکار میکنه پولو بگیره یه لایحه مینویسه که دم در هم می‌نويسن ولی وکیل لازمه نه فیزیکی ...

منم میگم احتیاج به وکیل نداده چهار تا پروسه است خودش باید انجام بده همون وکیل انلاینم نمیخاد 

می‌دونی خانمها هستن که امثال این خانوم یا میترسونن یا با راهنمایی غلط باعث بدبخت شدن و گذشت کردن خان ...

باورت میشه من تو جوونیم حال دعوا کردن با زنمو حال خیانت کردن که زنم بخواد بفهمه و نمیدونم هیچ حال صدای زنمو در بیارم‌و نداشتم‌ اگه انرژی داشتم‌ میداشتم  رو کارمو برسونم خونه . چون بی ارزشترین کاره خدا شاهده من اگه خانمم غذا رو خراب نیکرد خیلی گم‌پیش میومد میدید من‌ راحت دارم‌ میخورم‌ گفت تو آدمی اصلا چرا اعتراض نمیکنی ادمکعصبانی میشه میگفتم صد بار درست کردی حالا یه بارم‌ این جوری بشه . آخه ارزش نداره باور  کن ها والا ر هم داشتم‌نمیکردم‌ چون اونی که زنم بود و یادش داده بودم صد بار غیر نمیتونست انجام‌بده اینی که می‌بینید ابله و نادان هستن بخدا . ببخشید نمیخواستم‌اینهارو بگم 

خطا است اشتباه نکنید معامله کنید یاد بگیرید به این فکر نکنید که نداره کم کنید ولی کامل نبخشید آخه چر ...

اصلا نادار نیست اتفاقا پولداره  ببین با من چکار کرده که هیچی ازش نمیخام فقط خدا کمکم کنه از روی زمین برش داره 

اصلا نادار نیست اتفاقا پولداره  ببین با من چکار کرده که هیچی ازش نمیخام فقط خدا کمکم کنه از روی ...

خآنم محترم باشه بگیر ازش بخدا اگر برخورد فیزیکی کرده باشهدیکبار مامور میبردی فقط یکبار همون دیو میشد پشه بابت همون پرونده طلاق میگرفتی مهریه تو هم میگرفتی برو اقدام کن . نترس مگر اونقدر از خودت داشته باشی که نخواهی بگیری اهد هم تو دور احوال خونتون داری