2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=282222098]نمیتونی وکیل بگیری؟![/QUOTE وکیل پول میخاد

وکیل نمیخاد من سه تا وکیل گرفتم برا پرونده هام هم مدارکو خودم باید جور کنم تو دادگاهم از خودم میپرسن فقط پول زحمت کشیده رو دادم به وکیل مفت خورا

من میخام همه چیزمو ببخشم

خطا است اشتباه نکنید معامله کنید یاد بگیرید به این فکر نکنید که نداره کم کنید ولی کامل نبخشید آخه چرا میبخشین چطور نیرید لباس میخرید خون به جیگر کاسب می‌کنید.  معامله کنید آنقدر نگید مهرم حلال جونم آزاد میدونید چقدر پشتوانهداست گوه خورده میزنه پول نداره . قشنگ بشینید معامله کنید بگید کامل که نمیتونم ببخشم اگه بچه دارید بخدا اون نمیتونه بجه نگه داره عجله نکنید بخشی از مهریه رو بزارید برای بچه ، بخدا بچه دست و پاتونو میگیره امنیت بجه تو خونه مادر و پدر شوهر بیشتره . اخزشم میتونید بگیری خودتون میدونید 

خطا است اشتباه نکنید معامله کنید یاد بگیرید به این فکر نکنید که نداره کم کنید ولی کامل نبخشید آخه چر ...

منم میگم به حرف این خانمای عامیانه گوش نده که ببخش و جدا شو توافق بکنه سر یه مبلغ

اخه راه دیگه ای نداره

از چه نظر راه نداره اگه آگاهی ندارید تو رو خدا یه کاری نکنید سست بشه بترسه یه بار میگید خانوادت چی یه بار میگید ببخش و فرار کن یه بار میگید وکیل بذارید کارشون بکنه فعلا بره پزشک قانونی بعدم بشینه با آقا حرف بزنه بگه اینقدر بده من برم دنبال زندگیم وکیل مگه خداست؟ میگه پول ندارم این خانم بعدم وکیل مگه معجزه می‌کنه می‌کنه مدارک هر چی داری بده من لایحه بنویسم برات خب مدارک که خودش باید جور کنه آخرشم قاضی طرفین رو میخاد از خودشون میپرسه

منم میگم به حرف این خانمای عامیانه گوش نده که ببخش و جدا شو توافق بکنه سر یه مبلغ

مفت بازیه کاملا میبخشن من حقیقتش دو سه تا از این خانمها رو از تو اینستا باهاشون صحبت کردم منصرف کردم یکیشون زبانی تمام کرده بود صبحش رفت دبه کرد خانواده خودشو شوهر ه شو به هم ریخت . الان یه خانمی ۶ اسفند از تو ایتا آمد تو یه گروه بودیم خدا شاهده شروع کردیم ۶ اسفند اشک ریخت که من نمیتونم ۹ اسفند مهریه شو گذاشت اجرا لباس‌های شوهرشو با اسنپ فرستاد اداره اشر۲۰ اسفند تا ۲۷ توماشین شوهره خوابید التماسش کردم عید جلوی سه تا بچش راهش بده نمی‌داد ۲۸ راهش داد پدرشو درآورد ق طلاق کارت حقوق و گرفته سه دانگ خونه داشته ۳ دانگ دیگه روهم میخواد بگیره بعد ۲۵دسال . به‌خدا.  

از چه نظر راه نداره اگه آگاهی ندارید تو رو خدا یه کاری نکنید سست بشه بترسه یه بار میگید خانوادت چی ی ...

چون میگه نمیتونم از خونه برم بیرون وقتی نمیتونه چجوری بره پزشک قانونی و شکایت کنه 

وکیل باشه حداقل میتونه شکایت کنه براش

حتی میگه که نمیخوام خانوادمم بدونن که اگه بگه بهشون باز بهتره چون میتونه بره پیش اونا زندگی کنه تا کاراشو انجام بده و حرفاشونو بزنن

نمیشه که بره شکایت کنه بازم بره پیش شوهرش زندگی کنه 

من چیزی نگفتم جز این که وکیل بگیره خودش گفت که به خانوادم نمیگم و همه چیو میبخشم وقتی قشنگ حرفارو نخوندین گارد نگیرین

من گفت چجوری طلاق گرفتی گفتم حق طلاق گرفتم چون همه چیو بخشیدم 

مگه گفتم اونم ببخشه؟! 

مفت بازیه کاملا میبخشن من حقیقتش دو سه تا از این خانمها رو از تو اینستا باهاشون صحبت کردم منصرف کردم ...

اینا که میگن ببخش و برو یا سرشون جایی گرمه یا کسی رو زیر سر دارن یا قصد خارج رفتن دارن یا با عقل پدر مادر بی سواد تصمیم میگیرن مثل خاله خودم که گفت نه مامانم میگه بچه خواهرمه گناه داره از بچگی کار کرده هیچی نداری به تو بده برو ببخش طلاق بگیر الان خودش و مادربزرگم نشستن یه سره نفرین میکنن طرفو چون یک ماه بعد از خالم رفت یه خانم با دو تا بچه گرفت و خاله منو که میبرد تو زیر زمین نمدار مامانش مستأجری برا زن جدید خونه ویلایی خریده ماشین خاله منو که خاله بدبختم با قسط و وام و معلم خصوصی خریده بود خر کرد زد به نام خودش و دیگه هم پس نداد ماشینو انداخته زیر پای زن جدید خالم یه سره داره گریه می‌کنه میگه کاش همون دو ماهی یه سکه می‌گرفتم یه چیزی می‌گرفتم که الان آتیش نگیرم