2777
2789
عنوان

ن شب مونده برام ن روز همش....

228 بازدید | 15 پست

دوماه از دانشگا فارغ التحصیل شدم

دارم برای آزمون استخدامی میخونم.( ‌‌8اردیبهشت).خیلی فشار روحی بهم وارد شده.اوناییم که دارن خودشون رو برای این آزمون آماده میکنن درک می کنن

نمیدونم چم شده یهو استرس به جون افتاده که نکنه قبول نشم...آخه 20روزه خودمو حبس کردم تو خونه ،مسافرتی چیزی ام میرم باز فکر این آزمونم.

بچه ها کسی هست آزمون بده؟؟؟ببینم در چه حاله؟؟اونم مث من مضطربه  

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش  به این فکر نکن که قبول میشی یا نه تو تمام تلاشتو بکن که بعدا پشیمون نشی

تمام تلاشمو میکنم حتما ولی باز حالم بد میشه بعضی وقتا

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

من منتظرم دفترچه دبیری بیاد ان شاالله قبول شی واسه منم دعاکن بلاتکلیفم 

ان شالله قبول میشی عزیزم.فقط جدی باش تو درس خوندنت

ان شالله قبول میشی عزیزم.فقط جدی باش تو درس خوندنت

هیییی خدا نمیدونی چقدر حالم بده.....به شدت گرفته است حالم.....تمرکز ندارم امیدم ندارم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
من شرکت کردم یه چندتا تستشو دیدم چه سخت بود دیگه بی خیال خوندن شدم    

آفرین تلاشتو عشقه👌🤭

هیییی خدا نمیدونی چقدر حالم بده.....به شدت گرفته است حالم.....تمرکز ندارم امیدم ندارم 

منم خواستم درس بخونم اصلا نمیتونستم بیخیال شدم دیگه امشب

روزی چند ساعت مطالعه داری

صب بلند مشم میخونم تا عصر.یکی دوساعتم میخوابم.ولی حجم کتابا زیاده هی نمیرسم.شمام ازمونو دارین؟

صب بلند مشم میخونم تا عصر.یکی دوساعتم میخوابم.ولی حجم کتابا زیاده هی نمیرسم.شمام ازمونو دارین؟

موفق باشی

شرایط برای همه یکسانه امیدتو از دست نده بخون

نه شوهرم آزمون داره ولی خب درجریانم