2777
2789

از یکی خوشم اومد عجله ای رفتم بهش اعتراف کردم اونم اهمیتی نداد 💔

بعد الان میگم هیچ وقت حتی به عنوان دوست معمولی هم نمیتونم برم طرفش💔💔

دلم میخواد ببینمش باهاش حرف بزنم یکم آروم شم 

امیدوارم کسی فک نکنه من سبکم ک با اینکه اینجوری رفتار کرد بازم دلم میخواد اونو، خب دلم دیگ منطق سرش نمیشه ک🙃💔💔 بیاین بهم دلداری بدین بگین شاید دوباره ملاقاتش کنم

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

خودتو خرد کردی فقط

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو خرد کردی فقط

این حرف و نزن 

حالا بعضیا خاستگاری میکنن 

من فق بهش گفتم خوشم اومده از فازت و از جمع دوستانتون

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

عزیزم 🥺🥺آفرین ک شجاعتشو داشتی و گفتی حداقل اینطوری رو دلت نمیمونه ک بعدا پشیمون شی

خب الانم اصلا حالم خوش نی

تو پرجرئتی و حستو اعتراف کردی بزا اون بعدا بسوزه

وقتی یه ادمی نظراتش با تو یکی نیست و اخلاقتون باهم نمیسازه صرفا "عقده ای و حسود و دشمن شما نیست اون یه شخصیت دیگست.کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmp بود دومی@pishi_mehrabon باهم دیگه مهربون باشیم♥️
این حرف و نزن  حالا بعضیا خاستگاری میکنن  من فق بهش گفتم خوشم اومده از فازت و از جمع دوس ...

نتیجه چی بود؟

نتیجه اش غروری شد ک لهش کردی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
دیگه فکرشو نکن..تموم شده:)❤

اخه مشکل اینه با دوستش آشنا شدم میگه شمارو آشنا میکنم 😐

من اصلا فکر نمیکردم اون جواب رد بده دوستم گف برو بهش بگو از خداشم هست😢

چ کنم الان 💔

حداقل ب عنوان دوست معمولی چی

هیییییی 

بعد میگن چرا از نظام آموزشی گله می‌کنی 

وقتی به دختر و پسر هیچ جا یاد نمیدن چیکار کنند 

وقتی در مورد جنس مخالف تو نظام آموزشی تدریس نمیشه 

نتیجه اش میشه همین 

نتیجه اش میشه این که یه سری از دخترا فکر میکنند نوع نگرش پسرا هم مثل خودشونه تا برن به طرف بگن من دوستت دارم اونم با آغوش باز پذیرا باشه 

غافل از این که پسر این مدلی نیست اصلا 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

حتی هیچ جا یاد نمیدن باوا اول باید عاشق خودت باشی بعد به خودت اجازه بدی یکی دیگه رو دوست داشته باشی اونم روی اصولش 

هیییی

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864