2777
2789
عنوان

دخترم تب داره مامانا بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش چنده، به ازای هر ۱۰ کیلو ، یه شیاف استا میتونین بذارین، تبش چنده؟ چون دندون تب خیلی بالایی نمی ...

اره برا همینم من میترسم از دندونش نباشه ولی هیچ علایم دیگه ای جز تب و بیحالی نداشت تبشم هی کم و زیاد میشد الان ک خوابید زیاد شده

وزنش چنده، به ازای هر ۱۰ کیلو ، یه شیاف استا میتونین بذارین، تبش چنده؟ چون دندون تب خیلی بالایی نمی ...

برای بدن هر کس فرق داره. دختر من موقع دندون درآوردن تبش تا ۴۰ رفت. و هر روز میبردمش دکتر 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
نگرفتم ولی داغه ببین قبلنم تب ویروسی داشته الان در اون حد نیست ولی تبه بازم

خب با تب سنج بگیر اگه داری

شیاف برای تب بالای ۴۰ هست اگه اشتباه نکن

استا رو هر ۴ ساعت بهش بده

یه حوله هم با اب گرم خیس کن(آبش سرد نباشه چون لرز میگیرش، داغ هم نباشه که بسوزه) بذار رو پیشونیش، کف دستاش کف پاهاش...

تبی که برا دندونه معمولا اونقد زیاد نیس

بخند، همین  
اره برا همینم من میترسم از دندونش نباشه ولی هیچ علایم دیگه ای جز تب و بیحالی نداشت تبشم هی کم و زیاد ...

اگه برات مقدوره درجه بذار براش چون اینجوری دستی خیلی قابل تصمیم گیری نیست.احتمالا اگه تبش بالا باشه عفونت ویروسی باشه که خیلی هم شایع شده.

اگه دیدی تبش خیلی بالاست و به استا جواب نمیده هم میتونی از برفنم استفاده کنی. فقط باید وزنشو بگی که بشه گفت چند سی سی بروفن بدی بهش

برای بدن هر کس فرق داره. دختر من موقع دندون درآوردن تبش تا ۴۰ رفت. و هر روز میبردمش دکتر 

عزیز جان.هیج چیز پزشکی ۱۰۰ درصد نیست، به طور شایع و معمول تب و یا اسهال ناشی از دندون خیلی بالا نیست و قابل کنترله

عزیز جان.هیج چیز پزشکی ۱۰۰ درصد نیست، به طور شایع و معمول تب و یا اسهال ناشی از دندون خیلی بالا نیست ...

دختر من اینطور بود. بطوریکه از عقب آمپول تزریق میکردن براش تا تبش بیاد پایین 

سوزنشو برمیداشتن و یه مایعی رو بهش تزریق میکردن. شایدم دختر من استسناست

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
ده و نیم کیلو

اگه تبش بالا بود( یعنی مثلا ۳۸ و خورده ایی، ۳۹) و استا اثری روش نداشته باشه میتونی ایبو بروفن ۳/۵) سه سی سی و نیم) بدی، اینطوری که استا میدی، بعد از ۴ ساعت بروفن میدی، بعد از ۴ ساعت استا، دوباره بعد از ۴ ساعت بروفن

عزیزم تب ویروسیه. یه سرچ بکن تو گوگل دندون اصلا تب نداره  فقط دو سه روز بی قراری و کمی اسهال یا سوختگی پا.  ولی تب نداره . یکم استا بده اگه نداری یه نصف شیاف کودک بزار‌ تا صبح گوشیتو بزار هر یک ساعت زنگ بخوره چک کن خدایی نکرده بالا نره 

روانشناسی کودک