2777
2789
عنوان

پریودی….فوری کمک میخوام .پربازدید بشه نیاز به کمک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 30 پست
هزینه چقدره ؟ آنلاینه ؟ 

گلم خودش زده هزینه ها رو من تابستون گرفتم شصت تومن البته چت تلفنی  هم میتونی نوبت بگیری ببین کدوم دکتر زنانش خوبه نوبت بگیر و کدوم فعاله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من چندسال اینجوری بودم و سنمم کم بود، وحشتناک خونریزی داشتم رومم نمیشد به مامانم بگم،با بدبختی میرفتم مدرسه،از جام تکون میخوردم لخته لخته دفع میکردم ،درد های شدید پریودی طوریکه اورژانسی میبردنم بیمارستان و دچار افت فشار در حد غش کردن میشدم.خلاااصه مادرم منو برد سونو و ... و دکتر گفت کاری نمیتونم بکنم فقط باید بهش ال دی بدی تا حجم خونریزیش کم بشه.۲۰روز خونریزی شدید در ماه داشتم اکثرا ، خلاصه ک مادرم نذاشت برام بنویسه گفت عوارض داره ولی من اون رنج رو چندسالم تحمل کردم تا بزرگترشدم رفتم دکتر و ال دی نوشت و خونریزیم بی درد و کنترل شد.اینا مال ۲۴سال پیشه که برات تعریف کردم.الان قطعا علم پیشرفت کرده برو دکتر خودتو ازاین عذاب و ترس خیس شدن و حبس خونگی توی این دوران نجات بده

فعلا شما هر هشت ساعت قرص مفنامیک اسید بخور خونریزی کم میشه. قبلا دکتر برای لکه بینی بمن داده بود.من هر وقت روز اول پریود میخورم خونریزی خیلی کم میشه.  بعدم اگر بتونی توی دکتر اسنپ یا دکتر ساینا این مشکلت رو با دکتر زنان مطرح کنی خیلی خوبه اونا بهت قرص یا راه حل بگن. اینجا با راه حل های ما قرص مصرف نکنی بهتره

مرسی که درک میکنید تاپیک قبلی بعضیا اومدن هی میگفتن درکت نمیکنم چقدر سوسولی اینا 

ولی خونریزی رو یکار میکنم 

میتونید دارو بگید ؟ غذایی چیزی . باخالم چجوری کنار بیام

اوه اوه اوضاع خیلی خیط 

حتما برو دکتر تا نابود نشدی 

لباس زیر جذب بپوش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نوابهداشتی  تافته بزار از این مخصوص شب روشم شورتکس بپوش جدای از اینا پیگیری کن سلامتیت در خطره 

ببین من چندسال اینجوری بودم و سنمم کم بود، وحشتناک خونریزی داشتم رومم نمیشد به مامانم بگم،با بدبختی ...

چقدر اوضاعت خوب شد . من خدایی وقت پریود میشه زانو غم باید بغل کنم !!!! فعلا از جام نمیتونم تکون بخورم برم پیش دکتر ! واسه همین میگم ، عذر میخوام من از تخت بلند میشم برم دستشویی خون میره باز میخوام برم رختخواب دوباره از ترسم میریزه خیس میشه و مجدد دستشویی … بازم شرمنده

اوه اوه اوضاع خیلی خیط  حتما برو دکتر تا نابود نشدی  لباس زیر جذب بپوش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن ...

مرسی راه حل خوبی بود 

شورتکس ندارم . چون پریودم الان متسفانه نمیتونم از جام بلند شم بخرم . هر پریودی در میون اینطوری میشم از کم خونی دارم سرگیجه وحشتناک میگیرم 🙃

چقدر اوضاعت خوب شد . من خدایی وقت پریود میشه زانو غم باید بغل کنم !!!! فعلا از جام نمیتونم تکون بخور ...

خب چطور در حق خودت تو این زمونه جفا میکنی؟ چطور مادرت اهمیتی نمیده. من باشم ایزی لایف میکنم میرم پیش دکتر ،معاینه ک نمیکنن فقط شرح حال میگیرن و قرص میدن خونریزیت کنترل شه. تو داری بدنتو نابود میکنی

خب چطور در حق خودت تو این زمونه جفا میکنی؟ چطور مادرت اهمیتی نمیده. من باشم ایزی لایف میکنم میرم پیش ...

مامانم اهمیت میده ولی خودم نمیتونم همراهیش کنم 

ایشالله بعد پریودی😂😂🙁🙁🙁

ببین نمیدونی من چه روزای بدی گذروندم، مهمونی بودم یهو دیدم لباسم کثیفه،مدرسه بودم نیمکتم کثیف شده و.... اردویی رو که باذوق ثبت نام کردم نرفتم فقط بخاطر این مسئله و هزار تا چیز دیگه. من کمرو خجالتی بودم و مادر بیفکری داشتم اون زمان. ولی تو دنبال درمانت باش