2777
2789
عنوان

همسرم...

334 بازدید | 14 پست

من و همسرم دوازده ساله ازدواج کردیم،همسرم در نقش همسر مرد خوبیه،به احساسات من توجه میکنه،هر چی بخوام برام میخره،خوشحالی یا ناراحتی من براش مهمه و ...ولی اصلا مردم دار نیست خیلی حسوده،من یه خواهر بیشتر ندارم همش یه کار میکنه باعث میشه که من و خواهرم با هم قهر میکنیم،خواهرم از لحاظ مالی وضعشون خیلی خوبه خیلی به اونا حسودی میکنه همش باهاشون بد رفتاری میکنه و به من میگه شوهر خواهرت پول مردم خوره،خیلی هم دو روئه جلوی من انقدر از خانواده ی خودش بد میگه ولی وقتی که میبیندشون سر از پا نمیشناسه،من تا یکی دو سال پیش این رفتاراش زیاد برام عجیب نبود ولی هر چقدر که سنم میره بالا میبینم شوهرم چقدر مشکل داره میدونم که دیگه هم درست نمیشه،چکار کنم،یعنی برام مهم نباشه این اخلاقای همسرم؟

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

قربونت برم اینقدر سفت بودی تا الان دوام اوردی من۱ساله عروسی کردم دارم مینالم از اخلاق و رفتاراش عزیزه دلم تو که تا الان ساختی از این به بعدم بساز دو روزه زندگی بگذره 

این۵امین کاربریمه 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خودتون باهم خوبید نه مهم نباشه 

خودمون با هم خیلی خوبیم ولی خوب این رفتاراش اذیتم میکنه

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
قربونت برم اینقدر سفت بودی تا الان دوام اوردی من۱ساله عروسی کردم دارم مینالم از اخلاق و رفتاراش عزیز ...

تازه ما بچه دار هم نمیشیم هم خودم هم همسرم مشکل داریم

یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه  محل نده همینکه با خودت خوبه بسه به خاطر حرفاشم باکسی قهر و آ ...

اوایل برام مهم نبود همیشه با خودم‌میگفتم خدایا چه کار خوبی کردم که این آقا همسرمه ولی الان کاراش اذیتم میکنه

نه توهم پیشش بگواره تودرست میگی ولی وقتی خواهرتودیدی خودتوفرش زیرپاش کن

اینجوری که میگم رفتارش با اونا خیلی بدتر میشه

اوایل برام مهم نبود همیشه با خودم‌میگفتم خدایا چه کار خوبی کردم که این آقا همسرمه ولی الان کاراش اذی ...

اگه حساسیتت رو کم کنی کمتر اذیت میشی

من الان نسبت به برخی رفتارهای خانواده همسرم حساس شدم واقعا دارم داغون میشم

همسرم میگه اهمیت نده

قبلا مهم نبود سخت نمی‌گذشت الان زوم کردم خیلی اذیت میشم

الهم عجل لولیک الفرج
اینجوری که میگم رفتارش با اونا خیلی بدتر میشه

پس بگومن کاری ندارم توازاوناخوشت میادیانه ولی اون خواهرمه ومن هیجوره نمیتونم قیدشوبزنم.یااصلاحرف میزنه به حرفاش توجه نکن الکی سرتکون بده ولی جوابشونده