2777
2789

سلام شبتون بخیر، طاعاتتون قبول ❤️

برای هدیه می‌خوام ی خط چشم و پلت سایه برای دوستم بگیرم چون به آرایش چشم علاقه داره 

لطفاً خط‌چشمی که معرفی می‌کنید بگید ماژیکیه یا قلمی؛ و اینکه حدود قیمت هم براشون بگید 

اگه بگید از کجاها می‌تونم تهیه کنم که معتبر باشه هم ممنون می‌شم🥲

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

سایه هدی بیوتای اصل از ۱.۵۰۰ هی تا۵

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

خط چشم مایع لچیک خوبه، بد نیست. حالت ماژیکی داره. 

قیمت مناسبتر خط چشم مای هست. مای سرش ماژیکی تره نسبت به لچیک. لچیک نازکتره. 

شنیییدم یورن هم خوبه. اما خودم استفاده نکردم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایه هدی بیوتای اصل از ۱.۵۰۰ هی تا۵

پلت کوچیکش هم همین قیمته؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

خط چشم مایع لچیک خوبه، بد نیست. حالت ماژیکی داره.  قیمت مناسبتر خط چشم مای هست. مای سرش ماژیکی ...

ممنونم 

حدود قیمتش رو دارید؟

ممنونم  حدود قیمتش رو دارید؟

نه گلم. من لچیکو خییییلی وقت پیش خریدم. انگار تابستون گذشته خریدم 130 هزار تومن. الان قطعا گرونتره

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

نه گلم. من لچیکو خییییلی وقت پیش خریدم. انگار تابستون گذشته خریدم 130 هزار تومن. الان قطعا گرونتره

بله گرون تره 

مرسی ❤️