2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الویه😐😐😐😐میدونم فردا کویر میشیم ولی خب برا افطار اماده کردم ک کنسل شد

مجبورم برا سحر مصرف کنم چون فردا پس فردا هم افطار دعوتیم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
کباب تابه ای تشنگی نمیاره من با گوشت زیاد مثلا کباب تشنم میشه زیاد 

شاید ولی من کلا تشنم نمیشه فقط گشنه میشم. میوه و سبزی زیاد میخوریم از افطار تا سحر

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
الویه😐😐😐😐میدونم فردا کویر میشیم ولی خب برا افطار اماده کردم ک کنسل شد مجبورم برا سحر مصرف کنم چ ...

خوشبحالت من افطار مهمان دارم باز😥

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
به به میشه بهم بگین 

انواع پاوهای مخلوط،،،باگوشت قرمز ومرغ وحبوبات وسبزیجات درست میشه بین پلو همه چی میشه گذاشت،،بادمجون سرخ کرده،مرغ ماهی،گوشت قرمز،عدس ماش باادویه ها وچاشنیهای مختلف،،مثل عدس پلو ماش پلو،،لوبیاپلو،،انواع تهچین ،،،خیلی زیاده

من چلوگوشت گذاشتم، الان میتونی لوبیاپلو یا عدس پلو بذاری سریع آماده میشه یا کباب تابه ای

عزیزم ممنون نوش جانتان

انواع پاوهای مخلوط،،،باگوشت قرمز ومرغ وحبوبات وسبزیجات درست میشه بین پلو همه چی میشه گذاشت،،بادمجون ...

خیلی ممنون عزیزم من از اون دسته ادمام زیاد انواع غذا یاد ندارم 😬😥