2777
2789
عنوان

بگید من چکار کنم لطفا؟؟

394 بازدید | 6 پست

سلام

بچه ها من درآمدم خوبه پول هم برا خودمه ولی باهاش هیچ کاری نمیکنم هیلی دوست دارم مثل خیلی از خانم ها ب خودم برسم ولی حوصله ندارم وقتی میبینم اینطور خانم ها رو حسودی میکنم 

حتی حوصله خرید رفتن هم ندارم 

میشه بهم بگید چکار کنم تغییر کنم؟☹️☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم ۲۸سالمه

ببین تو سن شما اکه بخوای همینجور طی بکنی یکی دوسال دیگه افسرده میشی..سعی کن هفته یبار یا دوهفته یبار با این گروههای کوهنوردی یا طبیعت گردی بری..چون تورنج سنی شما هستن و روحیت خوب میشه..به خودت و ظاهرت و سلامت پوستت و موهات خیلی اهمیت  هفته ای یبار سینما برو..اینا همه برنامه های من تو سن ۲۴تا۳۰سالم بود

ببین تو سن شما اکه بخوای همینجور طی بکنی یکی دوسال دیگه افسرده میشی..سعی کن هفته یبار یا دوهفته یبار ...

میدونید خودم حس میکنم مشکلم چیه

تنهایی

هیچ دوستی ندارم آدم اگه دوست داشته باشه هر روز باهم می‌رن اینور اونور کلی روحیه اش عوض میشه