2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دوست دارم نمازخوان بشم ولی نمیتونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 47 پست

وسواستو بذار کنار. هر فکر وسواسی اومد سراغت بهش اهمیت نده مثلا بگو من دوست دارم همینجوری بدون شستشوی قبلی وضو بگیرم اصن دوست دارم وضوم باطل باشه. بهش فکر نکن. سریع وضوتو بگیر و نمازتو بخون. خودتو مشغول کارای دیگه کن که فکرشو نکنی.

فقط سعی کن نمازتو سریع و اول وقت بخونی. 

برای وسواست اولا برو پیش مشاور و بعد هم اهمیت نده. اگه تو ذهنت اومد که مثلا خودتو خوب اب نکشیدی یا وصوت باطله و اینا ... خودتو بزن به بیخیالی. پیش خودت بگو اصلا میخوام همینجوری بخونم. اینا همش از وسوسه شیطانه که نگذاره نماز بخونی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا خوش ب حالتون که تاثیر نزدیک شدن به خدارو تو زندگیتون میبینید من نماز میخونم تاثیر نداره دعا ...

ما هم دشویی! فرنگی داریم . اما در کنارش دشویی! ایرانی هم داریم. بابای منم میگم فرنگی آدم نجس می‌کنه 🤣 ولی به نظر من فرنگی آدم بیکار می‌کنه. نه اینکه اتاق تفکرم هست، بشینی رو فرنگی ، پاهاتم خسته نمیشه ، یهو میبینی یه ربع شد و یکی اومد پشت در، و تو در رویاها سیر میکردی.🤦💃

در ضمن دشویی غلطه، دشوررری درسته💃🤣😂

وسواس خناس

وسواس از نفس شیطانه

شیطانو لعنت کن و تا اذان گفت سریع نماز بخون

یه مدت هرجوری شده نمازتو اول وقت بخون درست میشه

حضرت ایوب بدنش کرم زده بود با اینحال عبادتش ترک نشد

از این بدتر نیست که

بخند، همین  

منم خیلی دوست دارم ولی تا میام عادت کنم پریود میشم و بعدش دوباره شل میشم

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
واقعا خوش ب حالتون که تاثیر نزدیک شدن به خدارو تو زندگیتون میبینید من نماز میخونم تاثیر نداره دعا ...

اینا از القا شیطانه که اینجور ناامیدت کنه که تاثیر نداره که ولش کنی. ولی شما ناامید نشو. 

بعد چطور تاثیری مد نظرتون هست؟ 

دوستان همه نکات رو گفتن . کلا کلمه وسواس از وسوسه میاد . بهش کم محلی کن 

در مورد فرنگی هم به نظرم خیلی بهتر از ایرانی میشه طهارت رو رعایت کرد چون مشکل ترشح به اینور و اونور نداری . من اگه فرنگی نباشه مشکل دارم

وسواس خناس وسواس از نفس شیطانه شیطانو لعنت کن و تا اذان گفت سریع نماز بخون یه مدت هرجوری شده نماز ...

ببخشیدا 

وقتی تو نمازم  فکر میکنم 

باد معده زدم 

وخیلی وسواس دارم نسبت ب این موضوع

اینا از القا شیطانه که اینجور ناامیدت کنه که تاثیر نداره که ولش کنی. ولی شما ناامید نشو.  بعد ...

عزیزم نزن این حرفو به من

من به مدت سه ماه تموم

ساعت ۱۱ شب شروع میکردم جوشن کبیر و دعای مجیر و کمیل و یاسین و زیارت عاشورا میخوندم

تا ساعت ۲ شب

هیچییییی به هیچیی

لااقل اندازه سرسوزنی نشونه ای ندیدم

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی