2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دوست دارم نمازخوان بشم ولی نمیتونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 47 پست

منم وسواس شدید داشتم در حدی که یک ساعت فقط هی وضو می‌گرفتم هی خشک دوباره تا این که سخنرانی فاطمی نیا راجب وسواس گوش کردم خیلی بهتر شدم خداروشکر ببین همیشه باید به نفع خودت بگیری بگی نجس نیس این قسمت درسته ...

به این فکر کن که خدا با این عظمتش دوست داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ختم سوره مبارکه کافرون

بسم الله الرحمن الرحيم 
قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ (1) لَا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ (2) وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ (3) وَلَا أَنَا عَابِدٌ مَّا عَبَدتُّمْ (4) وَلَا أَنتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ (5) لَكُمْ دِينُكُمْ وَلِيَ دِينِ (6) 

این ختم به انسان کمک میکند که از شرک .کفر گفتن .یائس وناامیدی .دوری از گناه .تقویت ارتباط روحانی با خداوند متعال .تزکیه نفس .دفع آزارو اذیت اجنه شیطانی وکافر از همزاد وجسم انسان‌. دفع ودوری ادمهای شرور وگناه کار از شما وغیره میباشد .نحوه انجام این ختومات  مشابه هم میباشد هفت روزه .بیست ویک روزه وچهل روزه میباشد لذا اگر دستور ختمی فرستاده شد به این روش  انجام شود.خواهران گرامی متواند از ختومات هفت روزه وبیست ویک روزه بیشتر استفاده کنند .
ببخشیدا  وقتی تو نمازم  فکر میکنم  باد معده زدم  وخیلی وسواس دارم نسبت ب این ...

اشکال نداره

این فقط شک بی اساس

اصلا بهش توجه نکن

نمازت درسته

اصلا نمازتو تکرار نکن یا قطع نکن

کم کم وسواست از بین میره

عزیزم نزن این حرفو به من من به مدت سه ماه تموم ساعت ۱۱ شب شروع میکردم جوشن کبیر و دعای مجیر و کمیل ...

دقیقا کدوم حرفو نزنم گلم. میگم میخواد شیطان ناامیدت کنه.

نمیدونم دنبال چه نشونه ای هستی ولی امیدوارم به زودی بهش برسی. 

من خودم خیلی سر نماز حواسم پرت میشه. تمرکزم از بین میره‌. دوست دارم نمازم خیلی عاشقانه باشه ولی هنوز نشده. ولی ناامید نیستم. مطمئنم که یه روز میتونم و خدا بهم نطر لطف میکنه و اجازه میده که نمازم عاشقانه و عارفانه باشه.

به قول شاعر 

دست از طلب ندارم تا کام من براید

یا تن رسد به جانان یا جان ز تن در آید

دقیقا کدوم حرفو نزنم گلم. میگم میخواد شیطان ناامیدت کنه. نمیدونم دنبال چه نشونه ای هستی ولی امیدوار ...

هرکسی زندگیش یه جورامیدوارم به چیزی که میخواید برسید

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی

ولی میتونی با شلنگ ، رو همون دسشوی فرنگی خودتو بشوری ،تو دسشویی شماره یک میتونی با فشار آبو باز کن محتویات داخل توالت بره بعد خودتو بشور ، تو دسشویی شماره دو دکمه سیفونو بزن محتویات بره بعد خودتو با شلنگ بشور بعدش پاشو با آب گرم کلا  از کمر تا پایین  پاهات آب بکش 

گوش دادن به سوره صافات وجن در دفع اجنه وشیاطین که برهمزاد انسان مسلط شده و باعث میشود. انحراف فکری. قضاوتهای غلط. وسواس فکری. بی میلی به نماز خواندن وقرآن خواندن وحتی گوش دادن .ترس. استرس.بی قراری . افکار شیطانی.نااميدي .شک وتردید وهرچیزی که انسان را از خدا وعبادت دور میکند وشدت بر ارتکاب گناه میشود .با گوش دادن این سوره ها این علائم کم میشود.برای دفع اجنه. مس جن تابع .همزاد مترادف ام الصبیان اجنه شیطانی بسیار مفید وتوصیه میشود.بهترین راه درمان مشکلات ماوراء الطبیعه فقط قرآن کریم میباشد اگر با حوصله وتمعن وتدبر به تلاوت وگوش دادن به قرآن بپردازید مطمئن باشید اکثر مشکلات شما حل میشود.

ختم سوره مبارکه الناس جهت دفع وسواس

بسم الله الرحمن الرحيم 
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ (1) مَلِكِ النَّاسِ (2) إِلَهِ النَّاسِ (3) مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ (4) الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ (5) مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ (6) 

این ختم برای کسانی که وسواس فکری .روحی وروانی دارند مفید است . وسوسه میتواند از هوای نفس انسان باشد یا از اجنه ی که بر همزاد جنی انسان تسلط پیدا میکنند .لذا این ختم به شما کمک میکند که از شکیات .انحراف فکری .‌قضاوتهای اشتباه .ترک گناهانی که از وسوسه میباشد راحت بشوید و به ارامش نسبی برسید . میتوانید برای کسی که وسواس دارد این ختم را به نیت رفع وسواسش انجام بدهید سعی کردیم دستوارت را به روش ساده وآسان برای شما بزاریم که بهتر استفاده کنید .
سید حمزه موسوی
کانال طب وعلاج روحانی قرآن درمانی