2821
2789
عنوان

شوهرم منو گذاشت خونه بابام و رفت

527 بازدید | 17 پست

وقتی ازدواج کردیم همسرم همه خط قرمزها و چیزایی ک خونوادش بد میدونن و ناراحت مشن بهم گفت.چون سنتی هستن‌.منم رعایت کردم.حتی بیش از چیزی ک میخواست.ولی من چیزی از خونواده خودم نگفتم چون چ خوششون بیاد چ بدشون بیاد.به رو خودشون نمیارن.ولی امروز دیدم شوهرم داره جلو مامانم با یکی دیگه ک سالهاست سیگار میکشه سیگار میکشید.من ب شوهرم گفتم نکش زشته بزرگتر اینجاس.گفت اجازه گرفتم .ولی ب نظرم اجازه دلیل نمیشه.

ازونجا شروع شد تا الان ک لج کرد.رفت. 

ازبس چشم چشم کردی پررو شده 

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی چی بزرگتر هست زشته سیگار نکش فردا پاشو برو سر خونه زندگیت معنی نداره جلوی کسی شوهرتو ضایع کنیااا خودت برو و زندگیتو خفظ کن به حرف اینایی که میگن بمون خونه ی پدرت کیف کن گوش نده زندگیتو خراب نکن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

خب نگفتی چه انتظاری از رعایت کردن داری؟ 

ولی شوهرت بیخود میکنه زنش رو برمیگردونه خونه باباش، اینکه دیگه گفتن نداشت خیلی بده. این کار زشت رو حالیش کن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
یعنی چی بزرگتر هست زشته سیگار نکش فردا پاشو برو سر خونه زندگیت معنی نداره جلوی کسی شوهرتو ضایع کنیاا ...

افرین

من هر سری شوهرم این کار رو می‌کنه برمیگردم 

اون روز گفتم با تو برنمی گردم اسنپ می گیرم میام برو 

یعنی چی بزرگتر هست زشته سیگار نکش فردا پاشو برو سر خونه زندگیت معنی نداره جلوی کسی شوهرتو ضایع کنیاا ...

درسته واقعا متاسفم برای اونها که اینطور میگن. 

اما حرکت شوهرشون زشت بوده نباید خانم خونش رو برگردونه خونه پدری، الان ایشون باید بیاد و با عزت و احترام همسرش رو ببره. 

البته اسی نباید بیکار بشینه و منتظر غیرمستقیم یه کاری بکنه تا شوهره بفهمه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
افرین من هر سری شوهرم این کار رو می‌کنه برمیگردم  اون روز گفتم با تو برنمی گردم اسنپ می گیرم ...

اصلا نذارید خونواده ها بفهمن

افرین من هر سری شوهرم این کار رو می‌کنه برمیگردم  اون روز گفتم با تو برنمی گردم اسنپ می گیرم ...

ایووولللل 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
درسته واقعا متاسفم برای اونها که اینطور میگن.  اما حرکت شوهرشون زشت بوده نباید خانم خونش رو بر ...

منم قبول دارم ولی اون خونه ماله خانم هم هست