2777
2789
عنوان

وقتی زندگی پس از زندگی می‌بینید....

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست
دیه به کی تعلق میگیره راجع بهش خیلی خوندم ولی بازم برام ابهام داره

شما مادرش بودی؟ بستگی داره خودت ب تنهایی سقط کردی یا با همسرت‌دکترم اگه کمک کرده اونم باید بده.اگه خودت ب تنهایی سقط کردی باید بدی ب شوهرت 

من همیشه ناامیدم☹چون خیلی نذر کردم حاجت نمیگیرم

به خدا اعتماد کن من یادمه همسرم سال اول ازدواج از سر کارش که کار دولتی خوبی بود دراومد تا دکتری بخونه. چقدر گریه کردم نکن خلاصه یه سال خوند زبانو خیلی وقت نکرد. منابع دو هفته مونده به امتحان کامل عوض شد و فقط اونایی که زبان خوندن اون سال قبول شدن. منم اون سال حال شما رو داشتم چقدر گریه که چرا اینطوری شد مگه کم زحمت کشیده بودیم و خیلی هم از نظر مالی تو مضیقه بودیم. خلاصه همسرم گفت من یه بار دیگه میخوام کنکور بدم من میدونم خدا دست خالی منو برمیگردونه. بازم یه سال سخت و تهش نفر اول دکتری شد تو بهترین دانشگاه تهران درس خوند. دوره دکتری معمولا ۵ ساله هست اون سه ساله با کلی مقاله فارق التحصیل شد. اون استادی که باهاش کار کرد سال قبلش ظرفیت نداشت. زود جذب یکی از دانشگاههای تهران شد. اینا رو گفتم به این دلیل که گاهی خدا تو یه مرحله چیزی که میخوای نمیده چون میخواد بعدا خیلی بهترشو بهت بده. ببخشید طولانی شد.💖

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اعتماد کن من یادمه همسرم سال اول ازدواج از سر کارش که کار دولتی خوبی بود دراومد تا دکتری بخون ...

بله صدرصد همینطوره واقعا لبخند اومد به لبم واقعا همینطوره 💗💗

برای سلامتی و ظهور حضرت 

بسم الله الرحمن الرحیم

نیازی به عضو شدن توی گروه نیست

میتونید این 4 صوت و 2 فیلم رو ذخیره کنید و بدون عضویت نگاه کنید.

این 6 مورد در رو من معجزه میبینم از زبان حاج آقا پناهیان

و کلیپ آخر شاید بهترین کلیپ عُمر باشه

@NA_omidi6

ایدی گروه در تلگرام 

و ایدی کانال در اپلیکیشن ایتا

:نمازشب وخاطره حاجتروایی معنوی سخنانی ازجنس نوروایمان وبندگی 

کانالهای مرتبط باگروه 

@khaterate_namazshab114

@namazshab114

@hajatravai313

👩درچت دقت شودبرخی آقایان حضوردارند

👌بردن اعضا و تبلیغ در پی وی اعضا حق الناس محسوب می‌شود

اینجا وارد گروه این کانال ها بشید ، سه تا کانال هست که یک گروه داره به مدیرش پیام بدید و لینک گروه بگیرید و بحث استغفار رو دنبال کنید

اگر با چله و ختم ها نتیجه گرفته نمیشه ، لابد گناه مانع هست با استغفار پاک کنید اونجا الان مشغول همینن حتی نتیجه هه هم دیدن و حاجت گرفتن فقط با استغفار

دیه به کی تعلق میگیره راجع بهش خیلی خوندم ولی بازم برام ابهام داره

ناراحت نباش عزیزم

همین که پشیمون هستی کلی باارزشه

توبه کن ،انشاءالله تو این ماه که درهای رحمت الهی به روی بنده‌اش بازه ،بخشیده میشی

برای احکام شرعی هم با شماره ی ۰۹۶۴۰ تماس بگیر

واز بخش احکامش سوال کن

ودر رابطه با عذاب وجدانت هم با همین شماره تماس بگیر و بخش اخلاق صحبت کن تا راهنماییت کنن از این ناراحتی نجات پیدا کنی

بخش اخلاق یه کد کارشناس داره که من خیلی از راهنماییش راضی هستم

بعد اینکه با ۰۹۶۴۰ تماس گرفتی 

کلید ۱ وشماره گیری میکنی

اپراتور جواب میده بعد شما میگید که کارشناس با کد۱۴۹۰۲

بخش اخلاق میخوای صحبت کنی

خودشون تماس و وصل میکنن

انشاءالله راهنمایی میگیری و از این عذاب وجدان خلاص میشی