2821
2789
عنوان

از شوهرم متنفرمممم

330 بازدید | 29 پست

خیلی رو اعصابمه 

خیلی ریلکسه 

الان یکی از کاربرا تامیک زد که شوهرش بیخیاله 

اتفاقا منم برای همین بیخیالیاش میشینم گریه میکنم نه که ادم بی مسئولیتی باشه ولی خیلی بی خیاله حتی در مورد خودش گاهی وقتا فکر میکنم اصلا دوستم نداره 

احساس میکنم هیچ اهمیتی واسش ندارم یک حالت کاملا خنثی داره و این بی تفاوتی و بی خیالیشم از نظر خودش خیلی طبیعیه حتی وقتی از این رفتارش عصبی میشم متعجب میشه میگه واقعا الان ناراحتی از این اتفاق یا ادا درمیاری؟بهم میگه عزیزم من که خیلی منطقی و ریلکسم  واقعا نمیفهمه درد من همین ریلکسیشه مگه میشه یه ادم انقد  شُل بگیره همه چیو 

کار هر روزم گریه س 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا

مثلا بیرونه زنگ میزنم جواب نمیده بعدش زنگ نمیزنه دوباره خودم زنگ میزنم بعد یه ساعت میگم مگه ندیدی زنگ زدم میگه دیدم ولی خب فکر کردم کاری داشته باشی زنگ میزنی 

یا میشینیم رنگ مو مدل لباس انتخاب میکنیم اگه اونجوری نباشه میگه عیبی نداره اینم خوبه 

قرار میذاریم جایی بریم نمیشه میگه خب اتفاقی نیفتاده که فردا میریم 

مال منم بعضی وقتا بیخیاله مثلا چیزایی که خیلی برام مهمه اون بهشون میخنده بحثی که خیلی مهمه برامن برا اون اصن ..کلا بعضی وقتا ایجوره ولی خب بعضی وقتا بهم میفهمونه دوسش دارم ولی ازین عادت بیخیالیش حوصلم سر میره

مثلا بیرونه زنگ میزنم جواب نمیده بعدش زنگ نمیزنه دوباره خودم زنگ میزنم بعد یه ساعت میگم مگه ندیدی زن ...

این حرف هاش که خیلی خوب و عالیه 

دیوونه و استرسی بود خوب بود؟؟؟؟؟؟

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

مثلا بیرونه زنگ میزنم جواب نمیده بعدش زنگ نمیزنه دوباره خودم زنگ میزنم بعد یه ساعت میگم مگه ندیدی زن ...

اینا نشد ایراد که عادی هستن شما احساسی هستین 

فقط اون قسمت تلفن چون ممکنه کار واجبی پیش بیاد اگر کارتون مهم بود پیامک بدین بهش که ببینه . 

من معمولا سرکار زنگ نمی‌زنم مگر کار واجب دیگه همسرم می‌دونه به محض دیدن شمارم زنگ میزنه.

بستگی داره چقدر تماس میگیرید 

سره خودتون رو با هنر درس حرفه یا باشگاه گرم کنید تا کمتر حساس بشید و وقتتون پر باشه و لذت ببرید

وای عزیزم چقد شبیه مال منه نکنه دوتا داره😄

خدایی همین امروز رفت پیش یکی فامیلاش پیام میدم جوابنمیده یه بار دیگه دادم به طور خلاصه دوکلمه نوشت یه کلمه اشتباه تایپی 😂اعصابم خورده از همین بیشتر خندم میگیره 

شوهر من ازشدت درد آرتروز گریه میکنم اهمیتی نمیده 

ولی مادرش که قند داره و شیرینی میخوره و رعایت نمیکنه و پاش زخم شده واسه زخم پای مادرش ناراحتی میکنه و آنچنان اززخم پای مادرش حرف میزنه انگار زخم شمشیر

شوهر من ازشدت درد آرتروز گریه میکنم اهمیتی نمیده  ولی مادرش که قند داره و شیرینی میخوره و رعای ...

میکه زنگ زدم مادرم نیم ساعت کشید بیاد تا دم در بخاطر زخم پاش نمیتونه راه بره

درصورتی که عید رفته بودیم شوهرم نبود قشنگ با چشم خودم دیدم که چقد راحت راه میره

شما قبول میکنید آدم شعورش نکشه که وقتی خانمش انتقال جنین داره ممکنه کاری چیزی پیش بیاد ؟میگه ترو میبرم خودم برمیگردم کارت تموم شد زنگ بزن بیام دنبالت 

اونوقت فامیلشون امروز صبح زنگ زد گفت بعد ازظهر میخوایم بیایم خونتون عید دیدنی از ظهر نرفت سر کار.

آخرش هم فامیلشون زنگ زد ما ساعت هفت میایم .بعد خودش میگه خب میگفتی که من حداقل مغازه برم .بهش میگم خب تو چرا نپرسیدی کی میاین که من از مغازه بیام خونه.بهش گفتم واسه انتقال جنین من میگی نمیتونم مغازه رو ببندم .باهام دعوا افتاد که من چمیدونم لازمه باشم .بگو باید باشی من‌میمونم

شوهر من ازشدت درد آرتروز گریه میکنم اهمیتی نمیده  ولی مادرش که قند داره و شیرینی میخوره و رعای ...

زخم دیابتی فاجعه ست دوست عزیز 

ارتروز خیلی مسئله پیچیده ای نیست 

حتی زخم شمشیر درمان میشه اما زخم پای دیابتی همیشه تازه میمونه اگر قندش کنترل نشه

...
زخم دیابتی فاجعه ست دوست عزیز  ارتروز خیلی مسئله پیچیده ای نیست  حتی زخم شمشیر درمان میش ...

زحمت بکشه جلوی شمکش رو بگیره 

انواع واقسام شیرین ها شکلات ها بستنی هارو جا میده یواشکی میخوره