2777
2789

فکر کنین یه خونه دارین که شش تا ستون داره...و این خونه روی این ستونا استواره. هرکدوم از این ستونا اگه نباشن استحکام خونه کمتر میشه حالا شخصیت یه انسان رو نظر بگیرین سه تا از ستوناش عزت نفس تشکیل میده که اگه نباشه شخصیت شما خیلی خیلی محکم نخواهد بود و ممکنه مسائل و مشکلات شمارو زود از پا در بیاره ولی اگه عزت نفستون بالا باشه ستونای شخصیتتون حسابی محکم میشه عزت نفس بالا بهتون کمک میکنه هرکسی،هرجایی با هرگذشته ای که هستین رو بپذیرین و باهاش راحت باشین وقتی با چیزی که هستین راحت نباشین...مشکلات شما شروع میشه و شخصیت آسیب پذیرمیشه

حالا شمابگین ستون زندگیتون چیا هستن ؟؟؟

خودم

خدا

دبیرم(مامان)

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

اعتماد به نفس

اهداف و آرزوهام

تفریحات و دلخوشیام

درس و مطالعاتم

ارزش‌ها و عقایدم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام و مامانم

خودم

تنهایی و خلوتم

خدا و اعتقاداتم

آرزوهام

کتابام

تجربه هام

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

سایه اشون برقرار وبهترینانصیبت 

مرسی مهربون🌟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷