2777
2789

بعد یه فیلم دیگ هم دیدم با دخترم ک تو اونم دختره خوابوند زیر گوش پدرش ، بعد واقعا سوال شد برام ک دختری هم داریم اینجا قویتر از مرد فامیل یا پدرش باشه؟ ما ک نداریم ببینیم قوی هامون کیان 

راستی نماز روزه هاتونم قبول باشه قشنگا😊🤍

بله داریم 

احترام باید دو طرفه باشه 

هیچوقت احترام افراطی به دلیل اسم پدر و مادر رو درک نکردم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوی تر ؟ مگه قانون جنگله

اصولا با زدن موافق نیستم

ولی به نظر من زدن زدنه 

نه بزرگتر حق داره کوچیک ترو بزنه و نه برعکسش 

با احترام به کسی که اسمش فقط بزرگتره موافق نیستم 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
بله داریم  احترام باید دو طرفه باشه  هیچوقت احترام افراطی به دلیل اسم پدر و مادر رو درک ...

واقعا یعنی شما زورت به پدرت میرسه؟ پدر چندسالشونه گلم

حرفتون کاملا درسته بله

گاهی لازمه آدما نباید جهل و پشت اسم پدر مادر قائم کنن

ن درجریان هستم منتهی سوال بود ک واقعا دختری اونقدر زور داره ک بتونه پدرشو کتک بزنه یا ن تو فیلما همینطوریه

ن درجریان هستم منتهی سوال بود ک واقعا دختری اونقدر زور داره ک بتونه پدرشو کتک بزنه یا ن تو فیلما همی ...

کتک با سیلی زدن فرق داره

اما من خودم وقتی عصبی شم همه کار میتونم بکنم

چرا شورشو در آوردن . انقد باباهای اینجوری زیادن که دوتاهم بزنی تو گوششون کمه.

عزیزم شما چیکار ایشون داری😊

سوالم اینه ک واقعا هستن کسایی ک زور پدراشون رو داشته باشن؟

ن درجریان هستم منتهی سوال بود ک واقعا دختری اونقدر زور داره ک بتونه پدرشو کتک بزنه یا ن تو فیلما همی ...

به زور که نیس . وقتی تو شرایط روحیشون باشه آدم ده تا مردم میزنه. میدونی چی میگم یهو فشار روانی وارد میشه دیگ طرف براش مهم نیس