2777
2789
عنوان

سربازی

| مشاهده متن کامل بحث + 7327 بازدید | 64 پست
😂😂😂وااای اره الان دارم از حال میرم تا از اشپزخونه درام

همون بارداری برا خبرچینی بسه🤣🤣🤣🤣

نه شوخی کردم به جان خودم به کسی نمیگم

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
هنوز آموزشیه یا تموم کرده؟؟؟؟

آهان 

نه تموم کرده

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم مرزبانی خدمت کردم اما زابل نه پایین تر جکیگور بودم.ولی مرزبانی همش یکیه سخته خیلی هم سخته مخ ...

اونایی که بصورت امریه تو اداره هستن چند ماه خدمت میکنن ؟ شرایطشون چیه که بعد تو اداره استخدام میشن؟

😂😂😂خب هنوز نفهمیدم کی هستی تاپیکاتم اشنا نمیزد برام

اها این کاربری دوم 

برو بدون ۲ کاربری اولم میفهمی 

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
اونایی که بصورت امریه تو اداره هستن چند ماه خدمت میکنن ؟ شرایطشون چیه که بعد تو اداره استخدام میشن؟

تا جایی که من می‌دونم اونا 24ماه خدمت دارن و بعد از تموم شدن خدمتشون درصورتی که اداره از کارش راضی باشه میتونن بخونن اما نه استخدام تا چند سالی قراردادی میمونن تا بعد اما مرخصی کمه ولی مثه کارمندیی ینی صبح از ساعت 7تا2بعدازظهر باقیه روز در اختیار خودتی 

خب ایشالا زود تموم میشه ولی این دو سه ماه اول زیاد بهش زنگ بزنید چون این اوایل دائم کما میزنن بهتره ...

جواب منو نمیده

ی بار زنگ زد گفتم گوشیو بدین باش حرف بزنم

گفت نمیخوام صداتو بشنوم

برادرمه  

ولی بقیه باهاش صحبت میکنن انگار فردا قراره بیاد

مرخصی

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
تا جایی که من می‌دونم اونا 24ماه خدمت دارن و بعد از تموم شدن خدمتشون درصورتی که اداره از کارش راضی ب ...

مرزبانی هم در صورت رضایت میتونن مرزبان بشن؟

جواب منو نمیده ی بار زنگ زد گفتم گوشیو بدین باش حرف بزنم گفت نمیخوام صداتو بشنوم برادرمه   & ...

عجب.اولین بارمه همچین چیزی می‌شنوم البته از همون که گفتی شنیدم زابله یه حدس هایی زدم ولی دیگه نه در این حد