2777
2789
عنوان

یه راهنمایی لطفا

42 بازدید | 2 پست

ما دیشب گفتیم عید دیدنی خونه خالم میریم، کار واجب پیش اومد نشد بریم و خبر هم نشد بدیم

زنگ زدن چرا نیومدین گفتیم انشالا فردا شب اما تعارف طور بود

حالا بنظرتون کلا نریم زشته؟

الان دیگه حوصله ندارم بعد تازه بریم شاید قیافه بگیرن که چرا نیومدین اون شب

نمیدونم کلا میترسم برم

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
عید دیدنیه دیگه  خوب برید فوقش یه حرفی میزنن بلخره احترامه

میترسم خوششون نیاد، خونه مرتب نباشه ، آمادگی نداشته باشن، بخوان استراحت کنن 

نمیدونم کلا استرس شدید دارم میخوایم بریم

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.