2777
2789

های و دورود .  اپلاسیون بهتر از لیزر نیست لزوما اما یه دلیلی داشت که این عنوانو زدم. یه تجربه ای داشتم که اینجا باهاتون به اشتراک میذارم و امیدوارم به دردتون بخوره.😊

بین دو روش رفع موی زائد . لیزر و اپلاسیون. 

همیشه بین این دوتا روش گیر کرده بودم. نمیدونستم کدومش بهتره برای خلاص شدن از این موها.

قبلش اینو بدونین که هیچ روشی توی دنیا وجود نداره که موهای زائد رو برای همیشه از بین ببره. هر روشی توی یه بازه زمانی به تکرار نیاز داره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک ۳ ساله لیزر کردم

موها کاملا از بین رفتن هیچ عوارضیم نداشت

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اپلاسیون موهاتونو از ریشه میکنه و حدود ۲۰ روز الی یه ماه موهاتون درنمیاد.اگر هرماه انجام بدین یا زودتر هر ۲۵ روز یه بار  بعد یکسال میبینید موهاتون خیلی کمتر شده و خیلی نازک درمیاد. 👌مزیتش اینه که بعد یه مدت موهاتون رو نازک و سرعت رشد رو پایین میاره. هربار که‌ انجام میدین بدنتون لایه برداری میشه که خودش میتونه تیرگی های زیربغل و بکینیو تا حدزیادی بعد یه مدت کم کنه. هزینه ی مناسب تری داره. و برای کل بدن و هرجور مویی قابل استفادست. 

نکات بهداشتی برای اینکه جوش نزنید بعدش و زیرپوستی نشه:😁

قبل و بعد اپلاسیون دوش بگیرید.از جوش زدن ها کم میکنه.

بعد هربار که از حموم میاید به پوست بدنتون لوسیون بدن بزنید یا یه روغن گیاهی مثل نارگیل . اینکار به پوست آبرسانی میکنه و جلوی موی زیرپوستی شدن رو میگیره.

حتی کرکی هارو؟

من کرکی هارو انجام ندادم و توصیه هم نمیشه... مویی ک از اول کرکیه برای از بین رفتن اول ضخیم میشه بعد از بین میره...ک بهرحال ریسکه

ولی موهای دست و پا و بکینی و زیر بغل ک کلا ضخیم درمیان به کلی از بین رفتن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من که خیلی پر مو بودم و موهای کلفت و ضخیممممم 

با اپیلاسیون جونم در میومد 

با ژیلت یه عالمه جوش و خارش داشتم 

از وقتی میرم لیزر پوستم مثل بچها شده 

رنگ پوستم روشن تر شده و خیلی هم نرم تر شده

درباره ی لیزر اول از هرچیزی بگم که لیزر تنها ۷۰ درصد الی ۹۰ درصد موهاتون رو از بین میبره. ولی همینم خودش خیلی عالیه.  انواع اقسام دستگاه های مختلف لیزر توی کلینیک ها وجود داره. به طور کلی دو دسته میشن . دستگاه های رولی و دستگاهای شاتی. دستگاه رولی مثل یه قلتک میمونه که روی بدنتون عین اتوی لباس میکشن. اصلا درد نداره  حتی برای موهای بکینی. برای همین خیلیها این دستگاه رو لخاطر درد نداشتنش انتخاب کردن اما... ادامشو چندجمله بعد میگم.و بعضی جاهام ژل میزنن روی بدنتون برای  همینجور دستگاه ها و برای پاک کردن این ژل از روی بدنتون رسما باید یه دستمال کاغذی کامل تموم کنید اگه فول بادی رفتید. مکافاتیه برای خودش. ادامه اون جمله رو اینجا دارم میگم. امااا خیلیها از نتیجه اینجور دستگاها رضایت کافی نداشتن. حین جلسات رشدموها واقعا قطع یا به حداقل رسیده ولی آسیبی به ریشه مو وارد نشده و درواقع عملکرد لیزری که باید ریشه ی مورو بسوزونه رو انجام نداده. هرچند که این دستگاه ها برای نوعی خاص از پوست و مو هم نتیجه دهی داشته. ولی اکثریت از دستگاه های شاتی رضایت بیشتری دارن. دستگاه های شاتی درد بیشتری دارن

خوبه بد نیست ولی حس میکنم لیزر خیلی بهتره

لیزر عالیه. برای نواحی که موهات ضخیمه حتما انجام بده.

ولی مثلا من خودم موهای بازو و رون پام و شکم و کمر و .. نازکه و براش همون اپلاسیون روش بهتریه. یه درصدی از موهای بدن باقی میمونن که نمیشه لیزرشون کرد و به هرحال اپلاسیون نیاز میشه. مگه اینکه کلا موهای کل بدن همه جاش ضخیم باشه که واقعا میصرفه فول بادی لیزر کرد