2777
2789
عنوان

کیا همیشه خاطراتشون رو مینویسن ؟

96 بازدید | 15 پست

بچها کیا اهل خاطره نوشتن هستن و دست به قلما همیشه ؟

ما یه کانال داریم که داخل خاطرات قشنگمون رو اپلود میکنیم 

اگر کسی دوست داره خاطره بنویسه اعلام کنه لینک بدم بهش🥰

اپل زمینی😂😂😂😂😂😂😂😂

چه باحال 😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

من مینویسم 

حتی دارم کل خاطراتمو جمع میکنم از توی دفتر قبلی هام ،میخوام به صورت یه رمان همه رو خلاصه کنم و بنویسم

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مینویسم  حتی دارم کل خاطراتمو جمع میکنم از توی دفتر قبلی هام ،میخوام به صورت یه رمان همه رو ...

حتما خاطراتتو بزار تو کانالی که لینکسو برات فرستادم 

من عاشق خاطره خوندنم🥰

حتما خاطراتتو بزار تو کانالی که لینکسو برات فرستادم  من عاشق خاطره خوندنم🥰

زیاده و باید تایپ کنم با گوشی چون نمیشه از دفتره عکس بگیرم

مینویسم و به صورت پی دی اف وقتی حاضر شد میزارم توی گروه

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...