2777
2789
عنوان

شوهرم رفت باز

826 بازدید | 45 پست

سلام بچها از اول عید تنهام خونه با پسرم حوصلم سررفته ، الآنم هرکاری کردم با پسرم بریم یکم بیرون هوا بخوریم نمیاد میگم بریم مغازه میگه نه با بابام می‌خوام برم 🥲 

طفلی بچمم تنهاست همش. خیلی دلم گرفته. شوهرم ۲روز خوابه دو روز بیرون

پس کی میره سرکار؟

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوادش دعوتم نکردن اصلا چون میدونن شوهرم نمیاد بیاد هم زیاد نمیمونه ما رو هم نمیخوان اصلااااا ها خیلی بی معرفتن. خانواده خودمم اکثرا عذادارن پارسال مامانم داییم پسرداییم فوت کردن بقیع هم روستان هر روز بهم زنگ میزنن چرا نیومدی بیا🥲

داغانم و ب روی خودم نمیارم هی میخوام شاد باشم آخرش حالم گرفته است ، هر روز فقط آهنگ میزارم یکم برا بچم می‌رقصم باهاش شوخی و بازی میکنم گاهی هم اصلا حوصله ندارم عصبی میشم می‌خوابم همش 

داغانم و ب روی خودم نمیارم هی میخوام شاد باشم آخرش حالم گرفته است ، هر روز فقط آهنگ میزارم یکم برا ب ...

بازم همین که میرقصی تو روحیش کلی تاثیر میزاره و ناخواداگاه کمتر ناراحت میشه ببین ببرش بیرون یه چیپسی پفکی بگیر تا باهات هی بیاد ولی چیزای گرون نخر که درخواستاش زیادتر نشه 

💫💫 

شغلش چیه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بازم همین که میرقصی تو روحیش کلی تاثیر میزاره و ناخواداگاه کمتر ناراحت میشه ببین ببرش بیرون یه چیپسی ...

بی حوصله شده و حساس بچم ، هرچی گفتم بیا بستنی می‌خریم گفت نه بابام بیاد بعد

خرجتون رو کی میده پس؟ چرا جدا نمیشی؟

خوذم کار میکنم . رفتم دنبال جدایی با وکیل مشورت کردم .رفتم اول دنبال خونه بگردم اینقدر هزینه ها بالا بود پشیمون شدم . الآنم دارم درس میخونم تازه ترم دو ام. ولی با این افسردگی نمی‌دونم چیکار کنم هییی چی بگم والا 

بی حوصله شده و حساس بچم ، هرچی گفتم بیا بستنی می‌خریم گفت نه بابام بیاد بعد

براش توضیح بده باباش فعلا نیست و فقط خودمون دوتاییم نمیشه تا مدت زیادی گولش زد اینطوری اسیب میبینه همون کاری که گفتم بکن 

💫💫