2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر کاراش ازبس دروغ گفت اعتمادمو نابود کرد براش مهم نیستیم بی مسئولیته هنوز انگار بچه ست بی ع ...

اگه واقعا ایناست سخته.ولی کار و مهارت مهم نیست

شوهر من کار و مهارت و حرفه داره.وضع مالیمون بد نیست.ولی فهم و شعور نداره.عقلش ب طور کامل در اختیار مادر و خواهرای نفهم تر از خودشه.جدیدا هم ک میخواد بابای گور ب گور شدشو بیاره اینجا در هفته سه چهار روز بمونه مردک نفهم

اگه واقعا ایناست سخته.ولی کار و مهارت مهم نیست شوهر من کار و مهارت و حرفه داره.وضع مالیمون بد نی ...

خیلی سخته

آدم باهزار امیدو آرزو ازدواج میکنه

بعد عاقبتش میشه این😞😞😞

امیدوارم هرچی خیره برای شماهم اتفاق بیفته

برای من وبچه امم همینطور...

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟
نه اصلا فکرنمیکردم اینطوری باشه بی مسئولیتی ودروغگویی فقط به مرور معلوم میشه وقتی بری زیریه سقف تو ...

دقیقا خانواده شوهر منم همینن

اینقد پشتشن بعد ی بار بحثمون بالا گرفت ب شوهرم گفتم تو اگه مرد زندگی بودی زن اولت طلاق نمیگرفت بزاره بره

بعد خواهرش با خنده گفت تو حالا فهمیدی ک این مرد زندگی نیست از طلاق اولش معلوم بود

منو بگی اصلا وا موندم از این حرف

خدا مرگشون بده ان شاءالله سر دختراشون بیاد

دقیقا خانواده شوهر منم همینن اینقد پشتشن بعد ی بار بحثمون بالا گرفت ب شوهرم گفتم تو اگه مرد زندگی ب ...

شوهر آشغال من جوریه که خواهر وباباش هم قبولش ندارن

ولی پشتش هستن 

اینکه میدونستن چه آشغالیه اومدن براش خواستگاری خیلی حرفه کاش چوب کارشونو بخورن

وقتی میدونن پسرشون چه گوهیه چرا میان خواستگاری

نمی اومدن منم خودمو بدبخت نمیکردم

توعقد که نمیشه بفهمی بی مسئولیته دروغگوعه و...

به مرور نشون میده

خیلی سخته آدم باهزار امیدو آرزو ازدواج میکنه بعد عاقبتش میشه این😞😞😞 امیدوارم هرچی خیره برای شم ...

درکت میکنم عزیزم

مرسی گلم

ان شاءالله

منم فعلا ب خاطر بچه ام موندم.وگرنه خیلی وقته ازش بردیدم.پای بچه وسط نبود رفته بودم تا الان

درکت میکنم عزیزم مرسی گلم ان شاءالله منم فعلا ب خاطر بچه ام موندم.وگرنه خیلی وقته ازش بردیدم.پای ...

حیف این بچه ها...

گناه دارن واقعا...

هعییی...

کاش فقط فامیلا بودن خواهربرادر خودم ازهمه بدترن مامانمم همینطور😞

اماع باز حاضر نبودم بع خاطر حرف خانوادم خودموع مجبور بع ادامع یع زندگیع کوفتیع کنم

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اماع باز حاضر نبودم بع خاطر حرف خانوادم خودموع مجبور بع ادامع یع زندگیع کوفتیع کنم

خداروشکر  که تونستی خودتو نجات بدی

کاش منم میتونستم😞