2821
2789
عنوان

بیایین بگین چه کار کنم؟

57 بازدید | 7 پست

بعد مدتها دوستم رو دیدم. هر یه سال دوسال یه بار همو‌ می بینیم و این بار نوبت من بود حساب کنم.تازه قبولی دکتری هم بود که بهش شیرینی بدم ک با این انتظار اومده بود. من پا شدم که حساب کنم که کارتم می زد نامعتبر!!!!

کارت دیگه‌مم هم پول توش نبود ، کارت سومم باهام نبود از شانس!!!

دیگه خجالتی و اون پرداخت کرد و.....

بهش گفتم ش کارت باید بدی و اونم‌ خندید و گفت باشه حتما....

اگ خیلی دوست داری حساب کنی دوباره پیام بده بگو شماره کارتشو بفزسته حتما وگرنه ناراحت میشی

یا اینک براش هدیه بخر

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگ خیلی دوست داری حساب کنی دوباره پیام بده بگو شماره کارتشو بفزسته حتما وگرنه ناراحت میشی یا اینک ب ...

راستش رو بخوای خیلی دلم میخواد و حق گردنمه.

ولی از یه طرف واقعا واقعا کم پولم هستم. فکر نمی‌کردم پول غذا بشه ۶۰۰ ت. یه راهی بگین که بشه درستش کنم

راستش رو بخوای خیلی دلم میخواد و حق گردنمه. ولی از یه طرف واقعا واقعا کم پولم هستم. فکر نمی‌کردم پو ...

عزیزم سخت نگیر پس بگذر😄

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
قربون دهنت.حالا بهش گفتم به زودی دعوت بعدی از من باشه، خدا روزی برسونه بهمون بتونم پس بدم دعوتش رو

ایشالاا🥰خدا بزرگه