در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara naser.ir مراجعه فرمایید. پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
عزیزم خواستگارتو با همین شکم یا باهمین مشخصاتی که داره قبول کن ،چون ممکنه بعد ازدواج بدترم بشه،هیچ وقت به امید تغییر، جواب مثبت نده بهش.کسیو که میخای بشه شوهرت با دل و جون بخایش با همین شکم گندش.
اگر همه چیش خوبه الان نگو بعد عقد بگو رژیم بگیره. چاقا رستورانای خوبی بلدن و خوب میخورن نگران نباش😁
ن بابا من چاقم غذا از بیرون ای چی بشه😑
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡