2777
2789
عنوان

بیاین عکس سبزی خوردنی که شوهرم برا افطار خریده😁😂😅🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 28523 بازدید | 42 پست

پن فقط تو سبزی شاهی و تره میخورم اتفاقا😂

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا ما برای سبزی خوردن اینا رو میگیریم 👇

تره 

جعفری

ترب کله قرمز و کله سفید

ریحان سبز و بنفش

پرپین (خرفه) 

شاهی

پیازچه

نعنا 

ترخون 

بعضی مواقع شوید و گشنیز و اسفناج که کوچیکن هم میخریم برای خوردن کنار غذا 

خدایا شکرت 

یادت باشه هیچ وقت به مردت سرکوفت نزنی اگه این کار رو ادامه بدی دیگه هیچ وقت برات کاری انجام نمیده

فقط بهش بگو دستت درد نکنه عزیزم فقط کاشکی فلان سبزی رو هم میگرفتی 

اگه مسخره ش کنی غرورش رو شکستی

بلاخره هر کسی یه اداب غذایی خاصی دارن مثلا مادر شوهرم گشنیز و.و شوید جز سبزی خوردن هاشون هست ولی ما اصلا اینها رو جز سبزی خوردن نمیخوریم فقط برای غذا درست کردن استفاده میکنیم

عیب نداره بخورین نوش جان😂

من اسفناج و تره شو خیلی دوس دارم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
پن فقط تو سبزی شاهی و تره میخورم اتفاقا😂

من نیز.... البته تو دورانی که خیلی جوان بودم نعنا خیلی دوست داشتم جوری که همه میدونستن ووقتی میرفتم مهمونی، میزبان لطف میکرد نعنارو برای من جدا میذاشت که سوپرایزم کنه، الان دوست ندارم دیگه