2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک

255 بازدید | 7 پست

سلام بچه‌ها آیا از شیر گرفتن بچه‌ها تو ماه رمضون گناه داره ؟؟؟پسرم دو سالش کامل شده می خوام از شیر بگیرمش ...شنیدم که میگن گناه داره تو ماه رمضون درسته ؟؟؟

نشنیده بودم گناهه

۰۹۶۴۰زنگ بزن بپرس

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

نه بابا، چه گناهی! از سنشم گذشته دیگه هرچی بزرگ تر شه سخت تر گرفته میشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا نه بابا گناه چیه. هوا هم خنکه الان خوبه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه بابا چ ربطی به گناه داره؟!! گناه اینکه هي عقب ترش بندازی بیفته تابستون تو گرما بچه اذیت شه تا هوا خوبه بگیرش از شیر

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما