2821
2789
عنوان

پزشکی قانونی

700 بازدید | 15 پست

خانم ها من دارم جدا میشم حالا همسرم ادعا کرده که من روانی هستم و از این مزخرفات . 

.

حالاکسی رفته پزشک قانونی ببینه چیکار میکنن و دکتر های اونجا چطوری هستن . ممکنه چیزی علیه من بنویسن چون شوهرم ادعا کرده .

من به خودم مطمینم و مشکلی ندارم . ممکنه شوهرم پزشک‌های اونجا رو بخره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چیزی نیست عزیزم یک چندنفر دکتر دور هم جمع میشن ازت سوال میکنن

مثل میز گرد البته اگه نیاز به کمیسیون باشه وگرنه یک پزشک میشینه چندتا سوال میکنه همین..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
اگه پرونده توی بیمارستان اعصاب وروان داشته باشی یا قرص اعصاب مصرف کنی میتونه این ادعا روبکنه در این ...

نه هیچ پرونده ای هیچ چیزی ندارم هیچ دارویی نخوردم . تازه هم استخدام هم شدم جایی . 

اخه شوهرم هی تهدیدم میکنه که برات پرونده درست میکنم . گفت رفتم از یه دکتری برات دستور بستری هم گرفتم ! دروغ نمیگه ها در همین حد بی شرف هست . معمولا وقتی یه غلطی کرده میگه

اخه شوهرم هی تهدیدم میکنه که برات پرونده درست میکنم . گفت رفتم از یه دکتری برات دستور بستری هم گرفتم ...

اولا هیچ دکتری تا شما رو نبینه دستور بستری نمیده ثانیا دستور بستری که پرونده محسوب نمیشه من از یه دکتر یه گواهی استراحت پزشکی خواستم میگفت برای من مسئولیت داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز