2777
2789

سلام خانما.

خمیر دونات درست کردم الان یا ساعت گذاشتم ور بیاد دوبرابر بشه رفتم نگاه کردم ن بابا اصلا تغییری نکرده روشم پوشوندم تو اتاق گذاشتم ک گرم تر باشه جاش.

بنظرتون مشکلش چیه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه دستت درد نکنه زحمت کشیدی دوم بزار بیشتر استراحت کنه اگر تغییری نکرد هم فدای سرت 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
خمیر مایه ات خراب بوده 

ن من همش خمیر میکنم اتفاقا چند شب پیش نون پختم تازه هم خریدم خمیر مایه هارو

اول اینکه دستت درد نکنه زحمت کشیدی دوم بزار بیشتر استراحت کنه اگر تغییری نکرد هم فدای سرت 

یعنی دیگه اگه فرقی نکرد درست نمیشه دونات هام😂

گرم کن جاشو اگ وقت داری یه ساعت دیگ بذا بمونه ولی اگ هیچ تغییری نکرد خمیرمایه خرابه و کاری نمیشه کرد

باید همین کارو بکنم

بزار یه جای گرم‌تر....ممکنه خمیر مایتون عمل نکرده باشه اگه تاریخ انقضا ش گذشته باشه عمل نمیکنه خمیر ...

ن من تو کابینت میزارم خمیر مایه هارو ولی خب همش نون میپزم از نونوایی نون نمیگیریم ما از اونا مطمئنم ک خراب نیس چون چندشب پیش نون پختم

نه بابا درست میشه فقط یکم خمیر میشه و پف نمیکنه

اهان پس اینطور من بار اولمه دونات درست میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️

بزار یک ساعت دیگه بمونه جای گرررررم  بعدازاون یکم بکینگ پودر بزن بهش بعد قالببزن و سرخ کن  ...

باشه عزیزم ممنون