2777
2789

از سیاست های همسرداریتون بگین فیض ببریم😁چیکار میکنید همسرتون همیشه گوش به حرف " شما " میده؟🤔 نحوه بیان خواسته هاتون چجوریه... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میشه موقعیت مورد نظرتو بگو تا بهت بگم

ببین مثلا من میخوام بگم قلیون نکش😐چجوری بگم که تاثیرگذار باشه اونم گوش کنه

یا مثلا نمیخوام طبقه پایین پدرشوهرم بشینم نمیییدونم چجوری بگم که قبول کنه😥😥

من خودم قلیان خریدم هر از چندی هم بساط می چینم دوتایی می کشیم

قبلش میرم آجیل میخرم خرما میخرم شیرینی میخرم چای دم میکنم کمپوت درست میکنم میوه پوست میکنم چیپس و پفک و.... میگیرم و میشینیم باهم می کشیم

این باعث میشه دیگه بیرون و با دوستاش نکشه اگرم بکشه زیاد وانمود نمیکنم که ناراحت شدم

میگم اگر تو آروم میشی عیبی نداره،فدای بوی دهنت که عطر....(بوی توتون قلیون) میده و...

بعد مثلا روزهای بعدش قبل اینکه کارش تموم بشه و بخاد بره زنگ میزنم با قربون و صدقه و اینکه دلم تنگ شده میکشونمش خونه 

یا صحبتش که بشه میگم برای من فقط خوشی تو مهمه تو هرکاری بکنی من اون کار قبول دارم و حرفی ندارم ولی نگران سلامتیتم من جز تو کسی رو ندارم و فقط تورو دارم و... قلیونهای بیرون آلوده ست و...

درباره خونه پدر شوهرم من بهش گفتم من جوونم،نادونم،شاید یه وقتی پدر و مادرت از رو خیرخواهی  حرفی بزنند و من از رو نادانی جوابی بدم یا رفتاری کنم که بی حرمتی محسوب بشه اون وقت تا آخر عمر خجالت زده تو میشم و نمیتونم تو صورتت نگاه کنم

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
من خودم قلیان خریدم هر از چندی هم بساط می چینم دوتایی می کشیم قبلش میرم آجیل میخرم خرما میخرم شیرین ...

خداییش دمت گرم رفتار سنجیده ینی همین 😥 من خیلی وقتا بدون اینکه فکر کنم یهو یه چیزی میگم حالا بیا و جمعش کن

با من دوس میشی؟🥺😂💔که بعضی وقتا راهنماییم کنی؟

خداییش دمت گرم رفتار سنجیده ینی همین 😥 من خیلی وقتا بدون اینکه فکر کنم یهو یه چیزی میگم حالا بیا و ...

آره گلم هر سوالی داری بپرس 

ولی چندتا چیز رو در نظر بگیر

حتی اگر همسرت حرفی زد که بهت برخورد و توهین بود جوری رفتار کن که نفهمیدی بهت توهین کرده و شرایط رو به نفع خودت تغییر بده

مثلا همین الان من داشتم بچه رو میخوابوندم بچه هم همش گریه میکرد

اومد با تشر گفت تو اصلا بلد نیستی بچه رو بخوابونی 

منم خودمو سر دادم تو بغلش زیر گردنشو بوس کردم تو گوشش گفتم آخه من فقط یه نفر و بلدم خوب بخوابونم🙈

اونم کلا موضعش عوض شد و بهم محبت کرد و الانم داره بچه رو میخوابوندم خودش که من استراحت کنم

دوم اینکه از هر فرصتی برای ابراز علاقه و بوس و بغل استفاده کن

سوم اینکه هیچ وقت مستقیم باهاش مخالفت نکن و نشون بده اون از هر چیزی برات مهم تره

مثلا چند وقت‌پیش یه پول بزرگی بر اثر بی احتیاطی شوهرم از دست ما رفت

من ناراحت شدم اما تو ظاهر گفتم فدای سرت همین که سایه تو رو سر ماست و سالمی برای من کافیه هرچی رفته صدقه سرت صدقه قد و بالای قشنگت و....

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
آره گلم هر سوالی داری بپرس  ولی چندتا چیز رو در نظر بگیر حتی اگر همسرت حرفی زد که بهت برخورد ...

وووی راس میگیا من همیشه مستقیم مخالفت میکنم یا میکوبم یه حرفیو تو صورتش حس میکنم لج میکنه ... میشه بپرسم چند سالته گلم؟