2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرو،برای خودت وشخصیتت ارزش قائل بشو،آبروبهاری نیست که دوباره برگرده،بعدش همینارو فردا چوب میکنه م ...

آخه دوستش دارم 

فکر کنم اونم یه حس کمی بهم داره 

الان واقعا نمیدونم از یه طرف میگم برم شاید علاقه اش بهم بیشتر بشه از یه طرف میگم فقط ذهن خودمو مشغول میکنم و من فقط عاشقش میشم چون فعلا در حد یه حس خوبه نه عشق و عاشقی یعنی میشه بدونش سر کرد 

خب بهتر،اگه میشه بدونش سرکردبذارخودش پاپیش بذاره بصورت سنتی بیادخواستگاری کنه...درغیراینصورت طرف پیش خودش فکرمیکنه حساس میشه میگه همینجوربامن اومدسرقراربه این سادگی معلوم نیست چندجای دگه باچندنفردیگه هم رفته آخه مرداخیلی حساس میشن رواین مسائل...باعث میشه نسبت بهت بی اعتمادبشه برای همیشه...این میشه که ارزشت میادپایین پس قرص ومحکم باش...

خب بهتر،اگه میشه بدونش سرکردبذارخودش پاپیش بذاره بصورت سنتی بیادخواستگاری کنه...درغیراینصورت طرف پیش ...

نه قرار نیست من میخوام به عنوان یک ارباب رجوع برم پیشش در محل کارش 

ولی میگم مشکلم تا حد زیادی حل شده میترسم ضایع باشه