2777
2789
عنوان

توروخدا ب بچه هاتون استرس ندین

194 بازدید | 15 پست
من میخوام مهمونی بدم

یکی از مهمونام بی حجابه ولی واقعا خیلی با شخصیت هستن منم کسی دو با حجابش نمیسنجم

الان پدرم فهمید میخوام دعوت کنم گفت من ببینمش هرچی دهنم در بیاد میگم 

گفتم پس دعوتش نمیکنم

والا شوهرخالمم مذهبیه میاد تو این جمعا میره تو اتاق ب کسی کارب نداره

خیلی استرس گرفتم 

باروارم هستم نمیگه ملاحظه کنه

بازم میگم دعوت نمیکنمشون هنوز داره فحش میده

ب بابات بگو الان گناه شما ک بی دلیل داری ب اون بنده خدا فوش میدی ک بیشتر از اونه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان ازین افکار پوسیده

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم...||||بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است🌿🗽🤍

پدرتون با عرض معذرت در شان سنشون رفتار نمیکنن.

شخصیت هیچ کسی ربطی به روسری سرش نداره.

اگه این خانم پوشش مناسبه و صرفا موهاش رو نمیپوشونه رفتار پدرتون خیلی زشته .هرچند بعضی خانما بی حیا هستن که خودمم دوست ندارم باهاشون رفت و آمد کنم و حیا و حجاب دو مقوله جدا هستن.

.
اره بخدا زبون روزه  من خودمم بی حجابم اما نمیدونه بدونه که هیچی

دیگه این روزه ب درد نمیخوره!  روزه بودن ک فقط آب و غذا نخوردن نیست! 

منم ی وقتایی چادر سر میکنم ی وقتایی با مانتو ام!  اصلا کاری ب کسی نداره آخه!  هرکس خودش میدونه و خدای خودش

بعضیا بی دلیل کاسه داغ تر از آش میشن

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
پدرتون با عرض معذرت در شان سنشون رفتار نمیکنن. شخصیت هیچ کسی ربطی به روسری سرش نداره. اگه این خانم ...

واقعا انقدر منطقیه

اولین باره میبینم داره انقدر عصبی برخورد میکنه

ن بابا خیلی خانواده خوب و با شخصیتی هستن

من خودم اصلا این چیزا رو اهمیت نمیدم

دیگه این روزه ب درد نمیخوره!  روزه بودن ک فقط آب و غذا نخوردن نیست!  منم ی وقتایی چادر سر ...

منم حرفم همینه

میگم هرکس با اعمال خودش سنجیده میشه

اصلا تو مغزم نمیره این رفتار

خیلی خیلی کار زشتیه بقران

منم حرفم همینه میگم هرکس با اعمال خودش سنجیده میشه اصلا تو مغزم نمیره این رفتار خیلی خیلی کار زشت ...

کاملا باهات موافقم عزیزم

ولی خب الان هم زیاد خودتو در گیر بحث نکن،  خودتو ناراحت نکن،  حرص الکی هم نخور،  واسه نی نی خوب نیست