2777
2789
عنوان

کلاهبرداری دردیوار

147 بازدید | 19 پست

سلام خانمایکی دوماه پیش من تودیوارلباس آکهی کرده بودم یکی اومدگفت معاوضه میکنی بعدعکس لباساشوفرستادم گفت مشکلی نیس خوشم اومد.بعداین فرستادمنم فرستادم ازشانس من بسته ی اون زودتررسیددست من چشمتون روزبدنبینه فک کنیدمن ۱۳کیلولباس نودرحدنوفرستادن دیدم این خانمه نصف لباسایی که عکسشوفرستاده بودنذاشته بودچن تیکه نامربوط کهنه جاش بودبهش پیام دادم فلانی چرانذاشتی گف چیزی کم نذاشتم بعدگفتم حلالت نمیکنم وکلی فحشم دادگفتم شکایتم میکنم گفت بیا ع...نموبخورفکرنمیکردمن بتونم بستموبرگشت بزنم خلاصه چن روزدویدم تیپاکس وبه چن جازنگ زدم بسته ام درست ازمرکزتیپاکس شهرش برگشت زدم باسختی فک کنیدنزدیک۱۰تومن لباسم بودن.بعدکه زنه فهمیدانقدررمنوفحش بارون کردگفتم فلان قدرپول برگشت شده هزینه کردم بفرست تابستتوبدم قبول نکردبازفحش ونفرین.بعدزنگ زدم مرکزتیپاکس شهرش گفتن کلاهبردارن وبه جای برگشت بدیدبه چن تافقیر.منم ازاونموقه وسیله هاشوجمع کردم یه دلم میگه بدم به چن تانیازمندم یه دلمم میگه جهنم ضررپس بفرستم.نظرشماچیه

بفرست بره... ارزش نداره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا پس بفرستید ، مال ایشونه ( رفتار نامناسبش دلیل بر مصادره نیست ) و شما حق دخل و تصرف ندارید ، ممکنه برای هزینه عودتش متضرر بشید ولی به شبهه ش نمی ارزه ، هیچ وقت اشتباه رو با اشتباه نباید جبران کرد … و مسلما این کارتون قابل تقدیره . امیدوارم ایشان هم یه زمانی متوجه ی اشتباه ش بشه ..

🚶🏻‍♂️I AM