2777
2789

یعنی شماها هر سی روز را روزه میگیرین ؟پس من چرا احساس میکنم نمیتونم سی روز کامل روزه باشم با اینکه کلی عذاب وجدان میگیرم💔

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

بجز ایام پریودی بله

آدم دیگه عادت میکنه بعد یکی دو روز 

سخت نیست

من با بچه کوچیک روزه میگیرم 

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگیرم سخت نیس بدنت عادت میکنه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من یه روز درمیون میگیرم 

من قبلا روزه هام تق و لق بود ولی نمیدوم چرا همراهش کلی عذاب وجدان میگیرم امسال دیگه خیلی عذاب وجدانم بیشتر شده 😔

بجز ایام پریودی بله آدم دیگه عادت میکنه بعد یکی دو روز  سخت نیست من با بچه کوچیک روزه میگیرم ...

اینکه بتونی همش را بگیری واقعا خیلی خوبه انشاالله نمازو روزه هات مقبول درگاه حق باشه 💚💖