2789
عنوان

حرف درستی زدم؟؟

218 بازدید | 14 پست

من دیروز مهمون داشتم پنج شش تا بچه بودن دیگه من یادم رفت ب بچه ها بگم بیاین شکلاتو.... بخورین چون تو اتاق بودن خواهر من ک ۱۵ سالشه اومد ۵ تا شکلات برد من فهمیدم میخواد بده ب بچه ها امروز چندتا مهمونا ک دیروز بودن باز اومده بودن سر بزنن انقد غیبت کردن ک فلانی چرا انقد غذا خورد چرا خواهرت اومده کلی شکلات برده بخوره ..... بعد اینو ک گفت من گفتم عزیزم نوش جونشون هر چقدر خوردن بعد خواهر من شاید خودش یه شکلات خورده باشه برده واسه بچه‌ای دیگه بعد گفت چرا دروغ میگی گفتم تو میخوای باور نکن🤷بعدم من صورتم پریود شدم جوش زدم بچش(۱۴ سالشه) اومد خندید گفت چقدر جوش داری بیریخت منم دیگه سرش داد زدم چون عصبی بودم. کارامو حرفام بد بوده؟؟؟☹️آخه ناراحت شدن

درگیر عشق یکطرفه.  اون کس دیگه ای میخواد ک اصلا دوسش نداره منم ک دوسش دارم اما اون ......

اینا دیگه کین باهاشون رفت و آمد دارین🥴

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فامیل دور ☹️😬

خب چرا هرروز هرروز میان

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

کارت بد بود که یه چک نزدی به بچشون😐🙄

دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط می‌شود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔
اومدن اینجا مسافرت فقط خونه من تو این شهره

هوفففف😪