2777
2789
عنوان

کرونا

241 بازدید | 5 پست

۶روزه که مریض شدم دوبارم رفتم دکتر هم سرم هم امپول زدم کلی هم دارو داده علائمم سرفه تب و لرز بدن درد بود بهتر بودم بعد ۶,روز امروز ابریزش بینی اومده سراغم با گلو درد و خلط گلو. یعنی بعد کلی امپول و دارو چرا بدتر شدم😔کسی مث من هست؟نگرانم

مواظب خودت باش بهتر شی عزیزم. منم همینطوری بودم‌ اولش با گلو درد و تب و لرز شروع شد چتد روز بعد تقریبا خوب شدم گفتم راحت شدم یهو سرفه ام شروع شد. سرفه هایی ک در حد خفگی بود ک ببخشید گاهی انگار اسید معده م میومد بیرون‌. واقعا مرگ و خفگی رو جلو چشام دیدم.۸ بهمن مریض شدم همه علایم رفته ولی سرفه هام هست و امروز دقیقا دوماهه ک سرفه میکنم و البته شدتش کمتره. فقط خیلی مواظب خودت باش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب خودت باش بهتر شی عزیزم. منم همینطوری بودم‌ اولش با گلو درد و تب و لرز شروع شد چتد روز بعد تقری ...

وای خیلی بده ادم کلافه میشه. بخدا انقد قرص خوردم و شربت که معدم داغون شده کمتر نمیشه بیشترم میشه😔خسته شدم هر روز یه علائم جدید یه درد جدید

وای خیلی بده ادم کلافه میشه. بخدا انقد قرص خوردم و شربت که معدم داغون شده کمتر نمیشه بیشترم میشه😔خس ...

بیشتر سعی کن با دمنوش و غذا خودتو درمان کنی. یه شربت عسل آویشن هم هست تو داروخانه اونم خوبه. مفیده. نگران نباش خوب میشی.