2777
2789
من زایشگام    

زایمان کردی؟ هنوز دو هفتت مگ نمونده؟ منم ۳۶ هفتم دلم میخواد زود زایمان کنم خیلی سنگینم خیلی سختمه

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گزارش هفتگی دارم. یکم لازانیا از چندروز پیش یکم تن ماهی یکم چلو گوشت و یکم سوپ امروز همه رو باید ...

به قول آبجیم آنچه‌گذشت هفته  

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
زایمان کردی؟ هنوز دو هفتت مگ نمونده؟ منم ۳۶ هفتم دلم میخواد زود زایمان کنم خیلی سنگینم خیلی سختمه

اره عزیزم دیشب زایمان کردم 

پسر من عجله داشت واسه دنیا اومدن 

پیاده روی و اینا از همین الان بکن ایشالا زودی دنیا بیاد 

اره عزیزم دیشب زایمان کردم  پسر من عجله داشت واسه دنیا اومدن  پیاده روی و اینا از همین ا ...

طبیعی بودی؟ چقد درد کشیدی؟ لطفاااا همین الان برا منم دعا کن هفته دگ ک ۳۷ هفتم تمام میشه دنیا بیاد 

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
درد داری؟  منم دعا کن از ته دلت   نی نی من سالم باشع و یه داداش خوشگل واسه دخترم ب ...

عزیزم صبح ساعت چهار و نیم زایمان کردم انشالله که هر چی دلت میخواد و خواست خدا هست همون باشه 

بچه اولم پسره این دومی و پسره

طبیعی بودی؟ چقد درد کشیدی؟ لطفاااا همین الان برا منم دعا کن هفته دگ ک ۳۷ هفتم تمام میشه دنیا بیاد&nb ...

اره طبیعی بودم دردای اخرش ده دقیقه طول کشید زایمان دومم بود 

انشالله که صحیح و سالم بیاد بغلت