سوگلی_بهار مدیر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 476 عنوان کدومش بیشتر جواب میده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست از دیروز عصر پریود شدم زیر دلم خیلییییی درد میکنه دیگه طاقت ندارممم😭😭😭 پونه کوهی زنجبیل گلگاو زبانآویشن نعنا خشک اینارو داریم تو خونه کدومش واس دلدرد بهتره؟ یکی دیگم هست اسمشو نمیدونم عکسشو بزارم ببینین میدونین چیه؟ 1402/01/08 | 06:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلی_بهار مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 476 مسکن بخور دیشب خوردم ولی تموم شد نداریم تو خونه از درد دیگ نمیتونم صبر کنم تا ظهر 😭
the_blue_butterflyyy عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 582 مرسی عزیزمممم 😭الان درست میکنم 💋 خواهش میکنم عزیزمایشالا خوب شه😘❤❤❤ با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗
ستاره۳۳ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 10487 دیشب خوردم ولی تموم شد نداریم تو خونه از درد دیگ نمیتونم صبر کنم تا ظهر 😭 همه این گیاها را که داری تو نت سرچ کن هر کدوم طبع گرم دارن برا دل دردت خوبهولی اگر چایی نبات اثر نذاشته بعید میدونم بقیش موثر باشه دل و کمرت را هم گرم نگه دار شالی چیزی،ببند دورش
سوگلی_بهار مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 476 همه این گیاها را که داری تو نت سرچ کن هر کدوم طبع گرم دارن برا دل دردت خوبه ولی اگر چایی نبات اثر ن ... از درد زیاد تحمل هیچیو ندارم برم تو نت سرچ کنم بخدا گفتم اینجا بگم سریع تر جواب بگیرم باشه عزیزم مرسی گرم نگه میدارم خدا کنه خوبشم:(