2789

من ۱۴ ۱۵ سالگی کراش داشتم رو یه پسری که ۸ ۹ سال ازم بزرگتر بود و اون اصلا محل نمیداد همیشه تو اخم بود (البته نمیدونست من خوشم میاد ازش)

الان ۲۰ سالمه کلا ۱۸۰ درجه عوض شده خیلی باهام شوخی میکنه نگاهش یه جوری شده یا چیزی میخواد منو صدامو میکنه در حالی که اصلاااا اینطوری نبود خیییلی بداخلاق بود

من میدونم خانوادش دوست دارن با ما وصلت کنن به نظرتون این رفتارا میتونه به اصرار خانوادش باشه؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ک هیچوقت پسرای فامیلو درک نکردم هربار یه مدلین همشونم حس پادشاهی و خدایی دارن ولی دوزار شعور ندارن😑

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
هر چیزی تو این دنیا ممکنه  اما زندگی مگ زوریه

نمیدونم ولی این همه تغییر بعیده از یه ادم مگر اینکه فیلم باشه

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
زیاد در موردش فکر وخیال میکنی .سرت رو به چیزهای دیگه مشغول کنید .

فکر و خیال نمیکنم چیزی که هست رو میگم خب

ب نظرم آدم تا دل خودش راضی نباشه نمیتونه تغییر کنه 

شایدم...ولی بعضیا هم فیلم بازی میکنن نه؟

من ک هیچوقت پسرای فامیلو درک نکردم هربار یه مدلین همشونم حس پادشاهی و خدایی دارن ولی دوزار شعور ندار ...

اینم دقیقا از همون بی شخصیت ها بود همیشه اخممم البته بیشتر با من نمیدونمم چرا

الان اینطوری 😕

شایدم...ولی بعضیا هم فیلم بازی میکنن نه؟

مجبور نیس اگ دلش نمیخواد نقش بازی کنه، اونم پسرای الان....! 

من خودم این مدلیم تا دلم نخواد کاری رو انجام نمیدم، نقش بازی کردن رو بلد نیسم، بر اساس همین نظر دادم 

goftino.com/c/XjFngg خواهرم منتظرتم  🌱🌱🌱🌱🌱🌱https://abzarek.ir/service-p/msg/1260394 آفلاین https://abzarek.ir/service-p/msg/1260395
اینم دقیقا از همون بی شخصیت ها بود همیشه اخممم البته بیشتر با من نمیدونمم چرا الان اینطوری 😕

مام یه فامیل داریم والا برا من جای داداشمه یبار خودشو خانوادش تحویلم میگیرن یبار کم محلم میکنن داعم رفتارشوت بی دلیل عوض میشع من که دیگه سعی میکنم نادیده شون بگیرم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
مجبور نیس اگ دلش نمیخواد نقش بازی کنه، اونم پسرای الان....!  من خودم این مدلیم تا دلم نخواد کا ...

من خودمم هیچوقت نمیتونم چیزی که نیست رو نشون بدم ولی خب باز نمیشه کلی گفت

من خودمم هیچوقت نمیتونم چیزی که نیست رو نشون بدم ولی خب باز نمیشه کلی گفت

دقیقا 

اما امیدوارم همونی بشه ک دلت میخواد 

goftino.com/c/XjFngg خواهرم منتظرتم  🌱🌱🌱🌱🌱🌱https://abzarek.ir/service-p/msg/1260394 آفلاین https://abzarek.ir/service-p/msg/1260395
مام یه فامیل داریم والا برا من جای داداشمه یبار خودشو خانوادش تحویلم میگیرن یبار کم محلم میکنن داعم ...

نه این هیچوقت تحویل نمیگرفت تو این سال ها این اولین باره

دقیقا  اما امیدوارم همونی بشه ک دلت میخواد

بیشتر برام جالبه😂