2821
2789
عنوان

بازی با نوزاد

193 بازدید | 15 پست

سلام‌مادران عزیز وقت همگی بخیر

نوزادم‌۴ ماهشه، چه بازیایی میتونم باهاش بکنم.‌احساس میکنم‌فقط درگیر رفع نیازهای اولیه بچه شدم. گاهی احساس میکنم پسرم اونقدر که باید شاد نیست. میشه راهنمایی کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو این سن فقط دوست دارن باهاشون حرف بزنی 

تماس چشمی داشته باشی 

اواز بخونی و نوازش کنی

از حمام کردن تو وانم لذت میبرن 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
تو این سن فقط دوست دارن باهاشون حرف بزنی  تماس چشمی داشته باشی  اواز بخونی و نوازش ...

ممنون بابت نظرتون.‌هر شب قبل از خواب حمام میکنه. اما تو حمام‌کار خاصی نمیکنه فقط لش میکنه🤭🤭🤭

نمیدونم.گاهی باهاش حرف میزنم میخنده بعد در کسری از ثانیه برمیگرده به همون‌حالت خودش. شاید زیادی انتظ ...

نگران نباش عزیزم باهاش حرف بزن نازش کن ادا دربیار براش در کل سعی کن یکم بیشتر بهش توجه کنی

خب طبیعیه بچه نوزاده وقت آدمو زیاد میگیره

از فردا بیشتر واسه هر چیزی جز شیرش وقت میذارم. نگاه به سبک‌مادریم میکنم‌ به خودم نیاز به تلاش بیشتر میدم‌. واقعا فقط درگیر نیازای جسمیشم. بزرگترین ترسم اینه که وزن نگیره... در حالی که باید از خوشحال نبودنش بترسم... ایشالا از فردا فقط برای بازی و خندوندنش یه تایمی رو در نظر میگیرم