2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین فحشم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درحق اون پرنده کوتاهی نکردم و بااینکه دکترگفت ممکنه بمیره ومیتونی واکسنشو نزنی اما گفتم بزن شایدم زن ...

ای

لگ

زان

از پایین به بالا برعکس بخونید.😎🥀

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
درحق اون پرنده کوتاهی نکردم و بااینکه دکترگفت ممکنه بمیره ومیتونی واکسنشو نزنی اما گفتم بزن شایدم زن ...

عزیزم  منم عروس هلندی خریدم فروشنده گفت که سخنگو هستش سخنگو که نبود هیچ بعدا معلوم شد عروسمون مریضه بردیم پیش دکتر گفت این خیلی وقته اینجوریه یه ماه نمیکشه  میمیره و ی ماه نکشید مرد 🥹😕

عزیزم  منم عروس هلندی خریدم فروشنده گفت که سخنگو هستش سخنگو که نبود هیچ بعدا معلوم شد عروسمون م ...

وای خدا چطوری میتونن این کارارو بکنن چطور این پول از گلوشون پایین میره؟ خدا لعنتشون کنه من خیلی برا پولم زحمت کشیدم خیلی ناراحتم و بابت پرنده ها هم کلی ناراحتم ولی از اینکه دریغ نکردم از هزینه و درمانشون حس سبکی دارم

ای جان  مرسی عزیزم

ببین عزیزم

از این تصمیمهای

کبری

هممون تو مسیرمون با خودمون و ع‌ممون داریم داشتیم

خواهیم داشت.

پس خودتو ناراحند نکن.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
ببین عزیزم از این تصمیمهای کبری هممون تو مسیرمون با خودمون و ع‌ممون داریم داشتیم خواهیم داشت. ...

با سرکوفتای اطرافیان چه کنم؟ خانواده شوهرم کلی نیش خند زدن که چرا پول میدی جای اینا؟ اگه بگم مردن تا ابد سرکوفت میزنن😩😩

با سرکوفتای اطرافیان چه کنم؟ خانواده شوهرم کلی نیش خند زدن که چرا پول میدی جای اینا؟ اگه بگم مردن تا ...

خب

نگو

بگو در قفس باز مونده و پریدن و رفتن.

والسلام👍🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚🤗🤗🤗🤗🤗