2777
2789
عنوان

ازدواج تو گرونی😑😐

344 بازدید | 27 پست

کسی که نامزدی کرده و میخواد بعد از یک سال عقد و عروسیشو باهم بگیره بره تو خونه خودش با حقوق ۱۰ تومنی و بدون سرمایه چجوری و از کجا می‌تونه پول خرید یه خونه کوچیک و جور کنه ؟؟؟یه زمین ۱۰۰ متری الان چنده؟؟؟تنها چیزی که داره یه ماشین ۲۰۰ تومنی آخه چجوری میشه تو یک سال ۸۰۰ میلیون جور کرد یه خونه ۸۰ متری خرید ! میشه لطفاً راهنمایی کنید نظر بدید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم می‌گذارد ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دزدی و خلاص

ینی هیچ راهی نیست 🥺

رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم می‌گذارد ✨

مگه باید بخره؟ چه توقع هایی تز پسرای بدبخت دارین

خودت به سن اون برسی میتونی همون ماشینم بخری؟ 

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

اولا که شرایط سخته چون اکثریت جامعه به خط فقر رسیده

باید چند وقتی رو خونه کرایه کنه و مستاجر باشه 

قرار نیست با یکسال صاحب خونه بشه

با تلاش و صبر کم کم میتونه صاحب یه خونه ی نقلی بشه 

تو اجتماعی هم که ما هستیم ارزش پول هرروز داره کمتر میشه باید فقط به فکر سرمایه گذاری و وام و ... بود تا بتونی نتیجه ببینی

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
خونه رهن کنید خب

خب نمیشه به دلایلی بخریم بهتره با رهن خونه از زندگی عقب میافتیم..خونه سرمایه هم محسوب میشه..حالا میشه عقد رو‌ هم جدا کرد ۲۰۰,۳۰۰ تومن وام ازدواجه اما اون ۴۰۰ تومن بقیش چی 

مگه باید بخره؟ چه توقع هایی تز پسرای بدبخت دارین خودت به سن اون برسی میتونی همون ماشینم بخری؟ 

آره 😂خب خودشم میخواد بخره میگه تا نخرم عروسی نمیکنم اما از کجاشو نمیدونه

فکرکردم نوشتی ازدواج تو‌ گونی😂

😂😂

ینی هیچ راهی نیست 🥺

من تازه ازدواج کردم و شوهرم ی خونه حدود ۳ تومن خرید

ولی خب حقوقش بالاتر از اینی بود ک شما گفتی

ولی زیر بار قسط هم رفت

ماشین هم نداره

بعد عید میگیره

ولی خب اگ شرایط خرید خونه نباشه

اجاره و رهن هس

یک عدد خسته:))
نمیتونین برای ی مدت خونه رهن کنین!؟ تا بعد از ی مدت ک توانشو پیدا کردین خونه بخرین 🤧

سخته