2777
2789

وقتی اولین بار پریود شدین  به کی گفتین 

چه خاطره خوب چه بد تعریف کنید

خودم ۱۲ سالم بود پریود شدم تعطیلات عید بود همراه عمه هام عموهام مادربزرگ پدربزرگم رفته بودیم بندر عباس اونجا پری شدم ولی روم نمیشد به کسی بگم مامان بابای خودم همراهمون نبودن 

دیگه از مجبوری به عمم گفتم🤭

اونم به همه گفت🤐🤐🤐

بعدش برام نوار و لباس زیر خرید

همش هم جلوی همه میگفت تو دریا نری😄😄😄😄

حالا چرا ب همه گفت 😂😂😂🤐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

دقیق یادمه۱۱/۱۱/۹۱پریود شدم بادوستم توصحرا داشتیم بازی میکردیم حس کردم شلوارم کثیف شد اومدم‌خونه رفتم دسشویی دیدم عه قرمزه از زندادشم پرسیدم‌گف پریود شدیفتم ن بابا مگه نباید جیش هم خونی بشه اینطور ک نمیشع ن من پریود نشدم کلی بم خندید.

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا دستشویی رفتم دیدم نفهمیدم چطور بلندشدم یهو ترسیدم.بدوبدو اومدم دنبالم مامانم که ی چی دیدم روی ش ر ت م...بعد مامانم گفت چیزی نیست نترس و بهم وسایل داد تا گذاشتم خیلی حس بدی بود اون موقع ..یادم انداختی نصف شبی🤭😅

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم
حالا چرا ب همه گفت 😂😂😂🤐

خودمم نفهمیدم چرا اینکارو کرد 😐

حتی وقتی همه داشتن تو دریا اب تنی میکردن شوهرعمم گفت عمو چرا تو نمیای عمم گفت پریوده نباید بره تو آب🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

من یه خواهر بزرگتر دارم. همش میدیدم بعضی وقتا راه میره صدا پلاستیک مانند میاد. همش شک کرده بودم یه چیزی هست ک من نمیدونم 😐🤐 رومم نمیشد بپرسم. وقتی خودم پریود شدم، تو دلم گفتم ها پس این همون بود ک من بهش شک کرده بودم 😂😂 بعدم ب مامانم گفتم و بقیه ش 😂

الان ک دیگ بچه ها از قبل همه چیو میدونن 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

۱۴ سالم بود دوستام همه دو سال قبل من شده بودند دوستم همش میگفت برو دکتر چرا تو نمیشی و...

آخرای ۱۴ سالگی بودم داشتیم طبقه سوم رو می‌ساختیم شب رو رفتم خونه خواهرم

خواهرم فرش های جدید خریده بود انقدر نرم بودن که نگووو

صبح احساس دسشویی داشتم رفتم و متوجه شدم 

برگشتم خونه از پد ها ی مامانم استفاده کردم سه روز بعد پدها تموم شد به مامانم گفتم خیلی تعجب کرد و رفت جلو چشمام گذاشت کف دست بابام 😐 

خودمم نفهمیدم چرا اینکارو کرد 😐 حتی وقتی همه داشتن تو دریا اب تنی میکردن شوهرعمم گفت عمو چرا تو نم ...

این داستان عمه ی رسوا کن 😂😂🤐

16 سالم بود 

میدونستم داستان چیه، مامانم سر کار بود به خواهرم گفتم

اونم بهم پد داد و گفت درد دارم فلان قرصو بخورم، کمپرس گرم بزارم و.... 

بعدم زنگ زد به مامانم گفت 

مامانمم برام کادو خرید اومد خونه بوس و بغل و فلان 😐😐😐

بعد من کلا پوکر بودم، اوکی که چی خب😑😂

بعدش بابامم اومد تبریک گفت و قربون صدقه و فلان تموم شد 😂

12سالم بود رفتم سرویس دیدم خونیم خیلی ترسیدم گفتم نکنه مریضی چیزی گرفتم میمیرم دیگه رفتم گرفتم خوابیدم لباسام کثیف شده بودن مامانم از خواب بیدارم کرد بهم همه چیو گف و یادم داد چطو نوار بزارم خیلی خجالت کشیدم

صلوات برا سلامتی همه