2777
2789
عنوان

بیایین درمورد خاطره اولین پریودیتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 36 پست

من دل پری دارم و خاطرارات تلخ و بد...

تورو خدا با دختراتون راحت باشید و همه چیز براشون فراهم کنید

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا دستشویی رفتم دیدم نفهمیدم چطور بلندشدم یهو ترسیدم.بدوبدو اومدم دنبالم مامانم که ی چی دیدم روی ...

وااای مامانت فقط😄😄

حتما اینقدر بد گفتی  بهت گفته هیچی نیست نترس😄😄😄

16 سالم بود  میدونستم داستان چیه، مامانم سر کار بود به خواهرم گفتم اونم بهم پد داد و گفت درد ...

وای بابات فقط 😂😂😂🤐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه چیزی یادم افتاد 

مجردی اصلا رابطه خوبی با مامانم نداشتم تمام اطلاعاتی که از بدنم و... به دست می‌آوردم از طریق دوستام و معلم ها بود

خلاصه دومین بار که پریود شدم باید میرفتم مدرسه

تشنه م بود کلی آب سرد از آبخوری مدرسه خوردم یهو وسط کلاس یه دل درد وحشتناک سراغم اومد اشکم دراومد 

من یه خواهر بزرگتر دارم. همش میدیدم بعضی وقتا راه میره صدا پلاستیک مانند میاد. همش شک کرده بودم یه چ ...

😂😂😂😂من هم فوبیا این صدا رو داشتم همش میگفتم واااای الان همه صداشو میشنون

وااای مامانت فقط😄😄 حتما اینقدر بد گفتی  بهت گفته هیچی نیست نترس😄😄😄

با وحشت  و رنگ و رو پریده🤒

🤭😂😂ابجی بزرگمم کنارم بود از چشاش معلوم بود که باخودش میگفت بدبختیت تازه شروع شد..ولی طفلی چیزی نمی‌گفت فهمیده بود ترسیدم🤣

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم
تابو شکنی تو خانواده ی ما کلا 100 از 10😂

خوبه اینجوری. من ک یادمه مارمضونا ک نمیتونستم روزه بگیرم جوری با ترس و استرس ناهار میخوردم ک نکنه بابام ببینه.  🥴

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

جالبش اینجاست که پد رو که میزاشتم نمیتونستم راه برم.دو کیلومتری همه می‌فهمیدند من مشکل دارم.

اردکی راه میرفتم.وا رفته وا رفته🤣🤣🤣🤣

خدایا سپاسگذارم بابت آرامشی که هر لحظه دارم
😂😂😂😂من هم فوبیا این صدا رو داشتم همش میگفتم واااای الان همه صداشو میشنون

😂😂😂🤐