2777
2789
عنوان

دختر نه ماهم چرا اینجوریه؟! گریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 90 پست
ان شاءالله که خدا دلت رو شاد میکنه
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
سلام بچه ها فاطمه رو بردیم اصفهان ام ار ای گرفتیم ازش نوار گوش گرفتیم دکتر گفت بطناش گشاده و رابط بین دو نیمکره مغزش ضعیف نوار گوشش خطا نشون داد گفتن عفونت دارن گوشاش حالا داره دارو مصرف میکنه واسه عفونت گوشاش بیست اسفند میرم اصفهان دوباره گوشاش باید چک بشه دکتر کاردرمانی واسش نوشته دو جلسه رفته اذیت میشه بچم گریه میکنه موقع کاردرمانی
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم همینطور که خودتم گفتی توکلت به خدا باشه
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
عزیز کاردرمانی کلا بچها سختشونه و اذیت میشن باید تحمل کنی این که دکتر گفته رابطه دو نیمکره مغز ضعیفه بخاطر اون میبری کار درمانی؟؟
سلام بچه ها خوبین خواستم یکم از احوال فاطمه واستون بگم سه جلسه تا حالا بردیمش امشب جلسه چهارم کاردرمانیه هفته ای یه جلسه گفتار درمانی داره رزای عزیزم کلا بچه های با این مشکل تاخیر دارن هم حرکتی هم گفتاری هم شناختی فاطمه رو هم بخاطر همین میبریم گفتاردرمانی و کاردرمانی که ایت تاخییر خیلی زیاد نشه و پا به پای هم سناش جلو بره دعا کنید حداقل کاردرمانی و ایتا تاثیری روش داشته باشه
گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
از دکتر پرسیدم یعنی دخترم عقب مونده ست گفت نه خانم عقب موندگی قابل حبران نیست ولی دختر شما تاخیر داره و این تاخیر هم قابل جبرانه و با کاردرمانی و گفتار درمانی خوب میشه گفتمش از نظر ذهنی چطور گفت حالا زوده واسه تشخیص اینکه از نظر ذهنی هم تاخیر داره یانه ولی اگر هم خدایی نکرده از نظر ذهنی تاخیر داشت بازم قابل جبرانه با بازی های تقویت هوش و ذهن و بازی درمانی
خب پس خدا رو شکر که قابل درمان توکلت به خدا باشه به قول خودت خیلی از بچها تاخیر دارن
فاطمه جان تو سن طلایی هستش یعنی کاملا فرصت درمان رو داره موفق باشی گلم بیا از حال فاطمه بگو ما همیشه جویای حالش هستیم
وا یاسمن فاطمه چند ماهشه یعنی چی؟؟؟؟ استارتر که تاپیکش رو با این متن زده دختر نه ماهم چرا اینجوریه خب نه ماهش دیگه
بچه ها از پیگیری هاتون خیلی ممنونم واقعا وقتی میام و میبینم که پی ام گذاشتن همین باعث دلگرمیمه فاطمه خیلی خیلی پیشرفت کرده طوری که همه متوجه شدن کمی میشینه و خیلی زبل تر شده گردن گیریش عالی شده فقط با هفت هشت جلسه ایشالله تا پایان سی جلسه عالی میشه خیلی امید دارم... توکلم به خداست مربی هاش هم خیلی از پیشرفتش راضی ان درسته که چهلو پنج دقیقه کاردرمانی به شدت گریه میکنه ولی ارزششو داره
خدا رو شکر چقدر خوشحالی درکت میکنم خدا ان شاءالله دل همه مادرها رو شاد کنه و شفای همه مریضارو بده