2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد  از قبولی در آزمون کانون وکلا یه آزمون اهم باید داد از همان دروس امتحانی که بهش میگن اختبار ...

ممنون .

مصاحبه اش ک میگن سخته 

ولی نمیدونم ک برم وکالت یا نه آخه من تن صدای آرومی دارم میگن برا وکالت صدای بلند میخاد نمیدونم 

ممنون . مصاحبه اش ک میگن سخته  ولی نمیدونم ک برم وکالت یا نه آخه من تن صدای آرومی دارم میگن ب ...

وقتی آزمون قبول بشی نه چون بلدی همچیز 

نگران نباش 

شماسواد خوب و لایحه نویسی خوب داشته باشی  میشی وکیل درجه یک ربطی به تن صدا نداره

[QUOTE=281993716]از ی طرفی نگران درامد هم هستم آخه ی جورایی رشته حقوق اشباع شده همه دارن میرن برا وکیل هم ی آدم زبون دار میخاد آخه من نه از اون زبونم ندارم شاید بقول شما وکالت ربطی ب تن صدا نداره 

از ی طرفی نگران درامد هم هستم آخه ی جورایی رشته حقوق اشباع شده همه دارن میرن 

به قول دوستمون اگه باسواد باشید حتی اگه از ۱۰۰نفر ۶۰نفرم وکیل باشن باز هم در این حرفه موفق میشی 

اینهمه دکتر و مهندس وجود داره آیا همه شبیهه هم هستن

به اینجور چیزا فکر نکن امسال ۱۲۰۰۰نفر مرکز وکیل گرفت ۷۰۰۰ نفر کانون اصلا برام اهمیت نداره چون من موکلای خودم و دارم اما یک تعداد از همکارا خیلی حرص خوردن