پنج ساله از یکیبه شدت خوشم میاد چندین بار دیدمش باهام حرف میزنه ولی رسمی و شما شما خانوم .....عزیز و.... قبلا تولد تا تولد تبریک می گفت الان در حدی که یکی دو بار ریپ بزنه استوریم 🔥فقط هم همینو میفرسته نمیتونم اعتراف کنم میترسم ولی اگه تا سال دیگه مهاجرت کردم قبل از رفتنم بهش میگم🙂.....
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اره البته اون خودش چندساا بهم پیشنهاد میداد رد میکردم دیگ یبار بهش گفتم من عاشقتم و.... اونم خیلی ذوق کرد ولی خب بعدش گفتم نمیتونم باهات باشم فقط خواستم بدونی همین
اره البته اون خودش چندساا بهم پیشنهاد میداد رد میکردم دیگ یبار بهش گفتم من عاشقتم و.... اونم خیلی ذو ...
کاش می تونستم بگمبهش🥲
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره گفتم دوسش دارم و گف دوستم داره و تلخ و قشنگ بود
خوشبحالت من هیج جوری نمیتونم بگم
چون اولین بار که دیدمش رسیدن بهش غیر ممکن بود چه برسه به الان... از این عشق های یک طرفه اس یعنی من ...
چقدر دردناک🙃