سلام عزیزم ببخشید من پستت رو الان دیدم
عزیزم فقط یه خواهشی ازت دارم تو رو خدا تا چیزی قطعی معلوم نشده به خودت استرس وارد نکن و گریه نکن حالت رو درک میکنم ولی منم همین اشتباه رو کردم و متاسفانه به خاطر اون استرس های وحشت ناک بچم بعد از تولد شدیدا نااروم بود و دچار کولیک شد...... دکتر به منم ماه هفت گفت پشت گردن بچه ضخامت میبینم و یه نامه بلند بالا داد برای متخصص، متخصص علی رغم همه تجربه ای که داشت به من گفت الان ماه هفت هستی و متاسفانه نمیشه کاری کرد وگرنه دستور سقط میدادم🤦♀️هرچی گفتم خانم دکتر از این سونوگرافیستی که منو فرستادی مطمئنی؟?? گفت بله بهتررررررررر از ایشون وجود نداره توی این شهر..... نمیدونی منو همسرم چه حالی داشتیم من یه هفته شبانه روز خون گریه میکردم حتی غذاهم نمیتونستم بخورم بخاطر حرف یه دکتر بی سواد.... ولی بعد رفتم پیش بهترین و با تجربه ترین سونوگرافیست شهرمون خندید گفت کدوم دکتر احمقی چنین تشخیصی داده و خداروشکر بچم سالم سالم بود هیچ مشکلی نداشت فقط من کلی استرس بهم وارد شد
الانم به حرف یه دکتر اکتفا نکن برو یه سونوگرافی دیگه و تاکید میکنم برو سونوگرافیست یعنی کسی که رشته اش سونوگرافی بوده نه پزشک زنانی که داخل مطب سونوگرافی هم انجام میدن چون نود درصد تشخیصشون اشتباه
انشالله که بچتو صحیح و سالم بغل میکنی