2777
2789
عنوان

ضخامت دور گردن جنین

3317 بازدید | 30 پست

سلام من ۳ ماهمه غربارگری اول رفتم ۲۰ سالمه گفت ضخامت دور گردن جنین ۴ ازمایش سل فیری دادم  ۱۹ ام جوابش میاد 

میشه هرکی در این مورد تجربه ای داره بگه استرس زیادی دارم 

nt باید زیر 2.5 باشه و crl هم بین ۴۵ تا ۸۴

شب خوش. 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم من خانم های باردار زیادی اطرافم دیدم که توی سونوگرافی یا غربالگری بهشون گفتن که جنین مشکل داره و کلی استرس و مسائل دیگه براشون پیش اومده حتی گفتن که باید سقط کنید ولی وقتی که جواب آزمایش اومده جنین سالم سالم بوده شما فقط سعی کن این مدت تا اومدن جواب آزمایشت استرس و فکرای منفی رو از خودت دور کنی که خدایی نکرده کوچولوی عزیزت با این استرس‌ها اذیت نشه بسپار به خدا در ضمن سونوگرافیست خیلی خیلی مهمه بعضی هاشون با اطمینان بهت میگم که اشتباه میکنن نگران نباش عزیزم  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من انتیم ۳/۳۸بود همه ازمایش ها سونو هارو انجام دادم گفتن سالمه خداروشکر. براشماهم سالمه ان شالله&nbs ...

انشالله عزیزم خدا بچتو حفظش کنه 

من سلفری انجام دادم جوابش خوب بود ولی دکتر گفته چون ان تی خیلی بالا بودا باید امینیو بشی وقت امنیو داده بهم

شماهم امینیو شدید ؟

انشالله عزیزم خدا بچتو حفظش کنه  من سلفری انجام دادم جوابش خوب بود ولی دکتر گفته چون ان تی خیل ...

مممنون عزیزم خدا نگهدار نی نی شماهم باشه من سلفری فقط انجام دادم دکترم گفت کافیه 

بله عزیزم من خانم های باردار زیادی اطرافم دیدم که توی سونوگرافی یا غربالگری بهشون گفتن که جنین مشکل ...

سلام ببخشید میدونم ذیره من هفته ۱۴ بودم رفتم سونو ان تی بهن گفت ضخامت پشت گردن جنین وجود داره و باید بری ژنتیک الان بسکه گریه کردم دیگه جایی رو نمیبینم یعنی برامنم خطا داده؟ 

سلام ببخشید میدونم ذیره من هفته ۱۴ بودم رفتم سونو ان تی بهن گفت ضخامت پشت گردن جنین وجود داره و باید ...

سلام عزیزم ببخشید من پستت رو الان دیدم   

عزیزم فقط یه خواهشی ازت دارم تو رو خدا تا چیزی قطعی معلوم نشده به خودت استرس وارد نکن و گریه نکن حالت رو درک میکنم ولی منم همین اشتباه رو کردم و متاسفانه به خاطر اون استرس های وحشت ناک بچم بعد از تولد شدیدا نااروم بود و دچار کولیک شد...... دکتر به منم ماه هفت گفت پشت گردن بچه ضخامت میبینم و یه نامه بلند بالا داد برای متخصص، متخصص علی رغم همه تجربه ای که داشت به من گفت الان ماه هفت هستی و متاسفانه نمیشه کاری کرد وگرنه دستور سقط میدادم🤦‍♀️هرچی گفتم خانم دکتر از این سونوگرافیستی که منو فرستادی مطمئنی؟?? گفت بله بهتررررررررر از ایشون وجود نداره توی این شهر..... نمیدونی منو همسرم چه حالی داشتیم من یه هفته شبانه روز خون گریه میکردم حتی غذاهم نمیتونستم بخورم بخاطر حرف یه دکتر بی سواد....  ولی بعد رفتم پیش بهترین و با تجربه ترین سونوگرافیست شهرمون خندید گفت کدوم دکتر احمقی چنین تشخیصی داده و خداروشکر بچم سالم سالم بود هیچ مشکلی نداشت فقط من کلی استرس بهم وارد شد 

الانم به حرف یه دکتر اکتفا نکن برو یه سونوگرافی دیگه و تاکید میکنم برو سونوگرافیست یعنی کسی که رشته اش سونوگرافی بوده نه پزشک زنانی که داخل مطب سونوگرافی هم انجام میدن چون نود درصد تشخیصشون اشتباه 

انشالله که بچتو صحیح و سالم بغل میکنی     

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزم ببخشید من پستت رو الان دیدم عزیزم فقط یه خواهشی ازت دارم تو رو خدا تا چیزی قطعی معلوم ن ...

جواب ازمایشم اومد بچه سالمه فک کنم اما جنسیتش دختره کلا بمن باید استرس وارد بشه

جواب ازمایشم اومد بچه سالمه فک کنم اما جنسیتش دختره کلا بمن باید استرس وارد بشه

وای خداروشکرررررررر این بهترین خبری بود که امروز شنیدم 😍😍😍😍😍😍😍بهت گفتم نگران نباش عزیزم