2777
2789

پارسال که دهم بودم هیچی نخوندم اما امسال اولای سال با کلی خوشحالی که اره فرق کردم امسالو میخونم رفتم جلو اما از همون اول سال میرفتم مدرسه میومدم می‌نشستم پشت میز یه جمله رو ۲۰ بار میخوندم تا حفظ شم یه روز قبل امتحان اینجوری نیستم توانایی اینو دارم کتاب رو تو یه روز تموم کنم 

اما زمانی که اجباری نباشه این شکلیم هرکاری کردم درست نشد یا کتابو باز میکردم خوابم می‌گرفت حتما باید میخوابیدم 

کتابای کمک آموزشی هنوز دست نخورده تو کمدن انقد تنبل بازی در آوردم معدلم شد ۱۸ و ۸۰ 

زبان شدم ۱۱ و نیم 

الان هم نزدیک به یک ماهه داریم خونمون رو تعمییر میکنیم و ۲۰ روز دیگه کار داره 

تو این مدت حتی کتابو باز نکردم نمیدونم با خودم چیکار کنم کاش میشد میمردم تموم میشد میرفت یه آدم بی عرضه ای مثل من از دنیا کم میشد 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

نه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

کاش دغدغه منم این بود

این روزام میگذرن سخت نگیر

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمندع اماع دلایل همع اونایی کع میخوان بمیرن یا خودکشیع میکنن خعلی مسخرس 

نمیتونیع درس بخونیع بع اندازع توانت بخون دیگع مرگ این وسط چی میگیع حاجیع

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

این چه حرفیه ؟؟؟ زندگی پستی و بلندیهای زیادی داره اگه از الان بخاطره درس خواندن اینقدر عذاب بکشی وای به حالت موقعی که بخوای ی زندگیو اداره بکنی ، بفکره درسات ، گوشی با درس نمیشه بخدا توکل کن ، درساتو با آرامش و بدون حاشیه بخوون 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
کاش دغدغه منم این بود این روزام میگذرن سخت نگیر

میگذره اما با چه بهایی 

بهای خورد شدنم بهای تحقیر شدنم💔

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
این چه حرفیه ؟؟؟ زندگی پستی و بلندیهای زیادی داره اگه از الان بخاطره درس خواندن اینقدر عذاب بکشی وای ...

من ناراحتیم اینه که انقد سست و ضعیفم که نمیتونم به خاطر چیزی که دوسش دارم حتی یه ذره سختی به خودم بدم از هر راهی رفتم نشده

اگه علاقه داشته باشی میتونی الان خداروشکر تو تلگرام همه جور استادای خوبی پیدا میشه مخصوصا با کتابهای کمک درسی که تو بازار هست خیلی بهتر میتونی بخونی ، فقط باید اراده بکنی هیچ چیز غیر ممکن نیس

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...