2777
2789
هروقت دسشوییت گرف قرص اسهال بخور

بچه شیر میدم نمیتونم بخورم چیزی

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله بحق این ماه رمضون خوب میشی 🙏

سلامت باشی گلم❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
تَره هم میخوری؟  چای نبات بده بهش بخوره

سبزی نخوردم 

اونم دادمش فایده نداره 

داره دندون در میاره باید اسهال شه اما برعکسه

سبزی نخوردم  اونم دادمش فایده نداره  داره دندون در میاره باید اسهال شه اما برعکسه

تَره خیلی خوبه مخصوصا ناشتا با پنیر بخوری

اخی چه دوران سختیو دارین میگذرونین پس

دکتر بردیش؟  با روغن زیتون مقعدشو چرب کن پس اذیت نشه خیلی 

تَره خیلی خوبه مخصوصا ناشتا با پنیر بخوری اخی چه دوران سختیو دارین میگذرونین پس دکتر بردیش؟   ...

نه متاسفانه دکتر نبردم

خیلی ممنون از پیشنهادت عزیزم نمیدونستم تره خوبه دستت درد نکنه❤️